Šta je novo?

Trazi se igra....

arcibalde

- Test subject -
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poena
455
Dakle, moja visemesecna potraga nije urodila nikakvim konkretnim plodom (onaj GOOGLE pretrazivac je vraski komplikovan nikako da ukapiram cemu mu sluzi ono polje na sredini u koje nesto moze da se kuca :d) pa sam se, eto, odlucio da pitam igracke gurue ovoga foruma za preporuku iliti pomoc. Naime, volim da gledam te nindza anime tipa Naruto, Bleach, Dragon Ball Z itd. (dosta s jajci bre bandoglavci nijedni :d) pa me zanima d ali neko zna da li postoje RPG igre tog tipa. Znaci ne fajterski kao Street Fighter i slicne vec da odaberes karaktera i upustis se u svet nindza avantura, tumaras mapom, radis kvestove, stices nove osobine unapredjujes stare... Ono, nesto kao Gothic samo u nindza svetu... Naravno igrao bih na PC-u ali ako je za PS2 i radi na emulatoru kak spada onda moze i to.

Hvala!

Imas E.S.F. mod za Half Life. To ti je Dragon Ball Z multiplayer tuca sa rpg elementima ali stvarno ne znam da li igra to neko. Znam da ima valjda i dodatak na taj mod koji se zove ECX ili EMV...

Hvala, ali ne trazim MMO ili multi (mada moze ako je za dz :d) u principu trazim single player igru (kao Gothic/fallout)

Cekaj a da je kao samo single player onda bi kao kupio :d
Pogledaj onda Fable to je taj neki fazon

Ako nisi vec igrao, Vampire - The Masquerade: Bloodlines...

Ma da kupio bih naravno da bih kupi.... Nije to poenta nego bih zeleo da ima pricu, lepo da te uvuce u svoj svet, kao sto te uvuce Planscape Torment, ali da bude otvorenog tipa da razgledavas i cunjas di oces i obavezno taj neki nindza univerzum sa tim foricama koje su u narutu/bleachu. Ja jesam nasao nesto OVDE ali je na Japanskom?! a bas mi se nesto i ne uci japanski jezik.... :(

Uruk jesam ali mi se ne svidja hvala.

Ili ovo

Poslednja izmena:
uf ... slabo mi ide sa predlozima. Ono sto mi pada na pamet je tu negde +- 1-2 god. od Torment*a... i nisu open world...
Malo je open word igara kao Gothic...

Uruk bre covece u tebe sam ulagao najvise nade a ti... Ne mozes da se setis misim... :p Znaci izgleda da nema to sto ja trazim za PC. :( Kmeeeeeeee ocu lizuuuu kmeeeeeeee

ultima IX;)

...kad na konzolicama nece da rade lepo open world igre...

Pa zar nema neki no donation MMO server? daj nekom penzosu da ti grinda za sladoled , a ti posle lepo ...

Poslednja izmena:
OK drugari hvala na predlozima za sada ovaj mini nindza mi nekako izgleda najpribliznije onome sto sam trazio, tako da ga nabavljam pa cu ga probam.... HVALA VAM :)

P.S. Sta samo se kocka javio???? Svasta ovaj Vladika bas spava na usima.

Nazad
Vrh Dno