Šta je novo?

Trazi se DS9!!!

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Rekao si da imaš Office 2000 Service Release 1a ali mi nisi odgovorio na mail pa te molim ovim putem da se dogovorimo ako je moguće da nekako presnimim to od tebe (ako imas rezač bilo bi super). Unapred hvala i pozdrav!!!

Naravno, ako neko drugi ima istu stvar nemam nista protiv da me obraduje i snimi mi to!!!

Ono, a da mu posaljes personal message?

Pa, kad ne odgovara na mail (a mozda sam mu bas i PM poslao, ne secam se vise) ovo mi je jedini nacin.

Sorry

Izvini, molim te. Hotmail poruke mi otisle do djavola posto ih nisam otvarao, pm mi nesto nije prijavio da sam dobio poruku.

Dakle, dal` ti odgovara da se npr. nadjemo na autokomandi (npr. stepin vajat-rostiljnica) cetvrtak-petak u neko vreme (popodne). Dobijas od mene disk sa Office2000 sr1 i SP2 patchevima, a posto ostaje dosta slobodnog mesta na disku, snimicu ti i ostalo sto mi se nakupilo od microsoftovih patcheva.
Pa javi kad ti odgovara, da se nekako uskladimo

Vidimo se

sr1 "komplikacija"

Inace, vise ne mogu da se setim dal` sam na nekim drugim osim svog racunara (koji je tada imao winME i office2000) instalirao sr1.
Posto ga microsoft nije dao u obliku jednog fajla koji moze da se skine (kao sto je to SP2) moralo je da se nakon zavsrene instalacije sa sajta, sacuva sve ono sto se smesta u C:\Windows\Temp\sr1patch folder.

Ono sto u sebi ima kompletnu instalaciju je fajl nepoznate ekstenzije sa dugim imenom {0DC0F122-1B1C-11D4-AED6-00C04F022C53}
U folderu gde je ovo smesteno, se nalazi i fajl o2ksr1a.exe sa koga se stratuje instalacija (a podrazumeva se da budu u istom folderu) c:\windows\temp\sr1patch

Ovo ti cisto pisem da imas kada budes pokretao instalaciju. Secam se da nije bas sve teklo glatko, i da sam par puta iscitavao knowledge base. U svakom slucaju, kada sam ga instalirao, sa SP2 nije bilo problema i njegova instalacija je prosla `ladno.

Nema potrebe za izvinjavanjem!!! Sto se mene tice moze na Autokomandi u petak a ti reci koje ti vreme odgovara posto meni nije problem bilo kad u toku dana! Najbolje bi bilo da ostavis neki phone pa da ti se javim oko dogovora.Pozdrav

Ok, sta velis za petak u 15 casova kod frontalnog ulaza u stepin vajat. Lako ces me poznati, onizi tip sa teget rancem i polar-ovim biciklom koji ima zute felne.
Cekam te uz (obostrano moguce) klasicno zakasnjenje od 15` akademskih.

Vidimo se

Ja pomislio da "voyager" trazi DeepSpace Nine 🙂 jest da je iz druge serija ali stici ce i oni 🙂

Sorry

DS9 je napisao(la):
Ok, sta velis za petak u 15 casova kod frontalnog ulaza u stepin vajat. Lako ces me poznati, onizi tip sa teget rancem i polar-ovim biciklom koji ima zute felne.
Cekam te uz (obostrano moguce) klasicno zakasnjenje od 15` akademskih.

Vidimo se

Dogovoreno. Vidimo se!!!

Golden je napisao(la):
Ja pomislio da "voyager" trazi DeepSpace Nine 🙂 jest da je iz druge serija ali stici ce i oni 🙂

Sorry
Sorry, nije mi palo na pamet da bi i to mogla biti asocijacija. 🙂

Ma kad smo vec kod potraznje (postavicu ovo i u multimediju) trebaju mi ako neko ima video kasete (da mi presnimi il pozajmi da presnimim) sa basket utakmicama sa Amerikom i Argentinom. Burazer mi zivi u britaniji, i tamo (idioti) nisu prenosili, a bio je dovodio dva razlicita majstora za satelit da mu instaliraju (4 dana pre utakmice sa SAD) i kao nisu mogli to dobro da skockaju. Katastrofa. Nije video kako smo ih udesili.

Nazad
Vrh Dno