Šta je novo?

trazi se... Avid Xpress DV 3.0.

Marsovac

Mlađi referent
VIP član
Učlanjen(a)
16.11.2001
Poena
630
Ako neko ima da mi ga nareze i posalje ili ako ima link pa cu ga vec ja nekako downloadovati...

hvala unapred

:wave;

Ja imam dvojku, a trojka jos nije crackovana, koliko sam mogao da cujem od nekih mojih "izvora" (u inostranstvu)......

Ma fino okrenete broj 303-1199 (ITV Communications)- zastupnik AVID-a za Yugu i kupite legalan software.

Mico koliko je teska dvojka ?

hvala

Za Golum-a:
Ne pada mi napamet da kupujem softver koji neznam da li ce mi trebati... ja ga zelim pogledati, isprobati, a onda cu razmisliti...
para za bacanje bas i nemam da bih kupovao softver tek tako... :(

hvala na razumevanju...

drugarski :wave;

Ja sam deset puta sa raznih naloga pisao Avid - u da mi posalje demo disk i nikada mi nisu poslali.

A softwer se barem lako kupi u Americi. Kod nas je preskup.....

Avid je na dva diska ali mislim da je sama instalacija oko 35 MB....
Nemam trenutno te diskove kod sebe, pozajmio sam nekome.

Jedino sto moras imati PCI 1394 adapter sa Ti chipset - om!!!

Apropo IEEE 1394 znas li nekog ko ima na prodaju... ovde kod nas me uglavnom bledo gledaju kad pitam za tako nesto...
i koji bi mi preporucio, naravno da nije preterano skup ?

hvala

Zao mi ja, ali ne mogu ti mnogo pomoci. Ja sam i OHCI i Ti adapter dobio iz Amerike. Bilo mi je bitno da budu brand name, sto zbog dobrog kabla, kvaliteta izrade, a i zbog adekvatnih drajvera. Mislim, njima je dovoljan windows genericki drajver ali sam uz svaki dobio i razne drajvere, koji recimo omogucavaju da "umrezis" dva kompa da medju sobom razmenjuju podatke ogromnom brzinom. (Nesto slicno SB Audigy - ju, koji inace ima problema sa Premiere - om a sa Avid om i ne radi naravno.) Tako recimo Adaptec ima XP driver, a sumnjam da ce neki iole stariji No Name imati drajvere za neki novi windows...

Kod nas znam da je MD Profy prodavao jedan koji je potpisao Inovison a i Computer Dream (ako sam dobro zapamtio ime firme, oni sto su Casio organizere jedno vreme prodavali a da nisu hteli da daju garanciju) je koliko se secam oglasavao neki No Name adapter.....

Pa i meni je dosta bitno da je neki brand... mada mi nude tog innovision-a, a ima oznaku DV1000, ali mu je chipset Lucentov... e, sad neznam kako to radi, a ne bih da kupujem neko djubre. Na stranim forumima se nezale na njega kao recimo na neke druge klosharske adaptere, ali opet onda mi taj nece raditi sa Avid-om... %@£!@$ !!!??!
A i svuda se preporucuje adapter sa TI chipsetom... to avoid problems...
nego interesantno je da se u SAD-u rade velike rasprodaje firewire HDD-ova zajedno sa adapterima. Tako recimo mozes dobiti 20GB firewire HDD + adapter for only 139$... hmmmm...

Hvala ti anyway...

Nazad
Vrh Dno