Šta je novo?

tray customize notifications

• Začetnik teme Začetnik teme duigor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

duigor

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2004
Poena
630
posto ne volim da mi u tray-u stoji gomila vidlivih ikona cesto ih sakrivam ali se prilikom restarta kompa one vrate na vdiljivi deo i ne ostaju sakrivene. Jel ima neka "fora" da se to trajno resi a da one i dalje budu aktivne samo sakrivene

problem je u tome sto ja zelim da te ikonice i ti programi budu aktivni, samo da budu sakriveni i posle restarta. Uglavnom mi se stalno pojavljuje ikonica Local Area Connection, i ako sam je pre toga sakrio

Poslednja izmena od urednika:
Sto se tice Local Area Connection nju skidas na ovaj nacin - control panel-pa network connections-pa izaberes local area conection -i u opciji general imas da uncheckiras -Show icon in notification area when connected.

tako ti se vise nece pojavljivati ikona 100 % 🙂

a sto se tice ostalih ikonica.. pa ako ne sljaka ona fora sa Always Hide u taskbar propertiesu onda ces morati da probas sa nekim tweak programom....

duigor je napisao(la):
problem je u tome sto ja zelim da te ikonice i ti programi budu aktivni, samo da budu sakriveni i posle restarta. Uglavnom mi se stalno pojavljuje ikonica Local Area Connection, i ako sam je pre toga sakrio
Ono sto ti je stoske rekao funkcionise samo kad je masina umrezena.
Ako to nije slucaj i ne planiras umrezavanje masine tada otvori Device Manager, nadji network adapters u listi, i u general tab-u za tvoj network adapter tamo gde kaze device usage izaberi "do not use this device (disable)". Klikni OK i restartuj masinu.

mislim da se po default ne pojavljuje ikonica ukoliko nema kabla utaknutog u mreznu....

Gresis stoske, ikonica je uvek tu ako nema kabla utaknutog u mrezu i ako kartica nije disabled 😉

Nazad
Vrh Dno