Šta je novo?

Travian - jel igra neko?

Xith

Čuven
Učlanjen(a)
22.07.2004
Poena
695
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel I9-12900K custom loop
Matična ploča
Asus Z690 Rog Apex
RAM
2x16GB G.Skill Trident Z5 6400Mhz
GPU
Gigabyte RTX 3080
Storage
Kingston KC3000 2TB, Adata SX8200 Pro 2TB
Kućište
Lian Li 011 Dynamic
Zanima me da li neko odavde igra Travian? Za one koji ne znaju, igra je slicna Ogame-u samo sto se vodi pleme (Rimljani, Gali ili varvari).
Sutra pocinje sa radom 6. server, pa ko hoce da se ukljuci nek izvoli :)
Nekolicina nas sto igramo smo poceli u SE (south-east) zoni i planiramo da pravimo alijansu.

E, da, vise informacija na www.travian.com

:wave:

Ja sam probao ranije ali mi se cinila previse decijom i jednostavnom (pre svega zbog samog izgleda) Ako nekad krenem opet pocecu tu :)

neznam da li cu imati vremena ali na ogame sam se bas prilicno navukao :)

Dizem ovu temu iz mrtvih.
Igra neko ovu zaraznu igru, sad kad sam nabacio resurse postalo extra zanimljivo.
Ae!

Pocheo sam ja skoro... Drugar me ubedio...
Resursi se mnogo sporije sakupljaju u odnosu na ogame, i nije potrebno non-stop biti uz komp. i to je pozitivna strana :)

Na kom sam serveru, pojma nemam, mislim da sam izabrao SE kada sam ulazio...
Lokacija (211|-11), SLer, 108 seljaka :D

Videh da ima alijansa "Srbija"... Mozda se kasnije i uchlanim... Sada samo razvijam seoce :)
Jedino shto ne znam kada ce mi zatrebati vojska...

Napadace te svi dok god ne stupis u neku alijansu. Gradi cranny-je kako bi sakrio resurse a vojsku ako hoces malo da osetis napade, pljackas druga sela...pocni da pravis tek kad skupis min 200 resursa/h za svaki od resursa. Do tada se samo razvijaj. To ti je moj savet.
Ae!

p.s.
Moja lokacija -217/107

btw nema nijednog sela na lokaciji koju si naveo 211/-11

Izgleda da nismo na istom serveru / mapi, shta vec :)
Pogledacu kasnije koji sam server itd...

Inache, sada mi je proizvodnja relativno niska... Nisam josh pregurao ni 100res/h..

Nego... Kako se "cishte" one nezauzete lokacije, gde pishe koliko zivuljki ima??
I koliko je boraca potrebno da se ochisti neko podruchje gde ima vukova, tigrova itd.? :)

Nazad
Vrh Dno