Šta je novo?

TRAOD Pomoc!!!!

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Zaglavio sam se na nivou Renne's Pawnshop u delu gde Lara ulaskom u sef-odaju aktivira bombe. Ona izlazi napolje i otvara poklopac na podu,
ulazi u podrum a zatim u kanalizaciju. U tom trenutku bombe eksplodiraju a ona ne može da pobegne jer se u tom delu užasno uspori i
samo polako hoda. U čemu je ovde fazon da li neko zna i kako da pređem ovaj deo?
Hvala

Zvrondan je napisao(la):
Zaglavio sam se na nivou Renne's Pawnshop u delu gde Lara ulaskom u sef-odaju aktivira bombe. Ona izlazi napolje i otvara poklopac na podu,
ulazi u podrum a zatim u kanalizaciju. U tom trenutku bombe eksplodiraju a ona ne može da pobegne jer se u tom delu užasno uspori i
samo polako hoda. U čemu je ovde fazon da li neko zna i kako da pređem ovaj deo?
Hvala

Nema fazona samo treba biti brz. Ja sam cak stigao da pokupim sve iz
sefa.
Probaj da smanjis rezoluciju i da iskljucis sve detalje. Meni se desilo da kasnije u igri ne mogu da se uhvatim za sanduk na dizaliici zbog malog frame-rate-a.

Kao sto ti je rekao, bitna je brzina a i da se kad skocis u "rupu" sto pre okrenes i pocnes trcati(malo i kamera zeza). Stizes tacno na vreme da pobegnes iako te vatra skoro uhvatila. TRAOD je izuzetno zahtevna igra i pored full podrske za Dx9, jos i EAX4 advanced soundkoji se tek ocekuje sledece godine. Rec jer o drajverima za Creative.

cheers

ajvonn je napisao(la):
jos i EAX4 advanced soundkoji se tek ocekuje sledece godine. Rec jer o drajverima za Creative.

EAX4.0 drajveri su izasli. Jedina igra koja ga koristi je Jedi Academy patchovana na 1.01 -- TRAOD ga i dalje vidi kao EAX3.0...

Ako mislis na ovo: http://www.softwarepatch.com/utilities/audigyzs.html , To je samo "blaga" podrska. Pravi drajveri tek sledece godine, mozda cak u januaru :)

cheers

Nazad
Vrh Dno