Šta je novo?

Transistor

A bre ne valja im nesto lek...

Uh, ovo obecava.

Ja sam "kupio" od Codex-a, radi sve regularno. Igra je odlicna za sada.

Combat sistem neodoljivo podseca na Bethesdine Fallout-e.

Pa da, to sam i ja komentarisao sa drugarom. Neogranicena upotreba abilitija u realtime-u i A. Poeni u pauzi. Kombinovanje abilitija takodje daje dosta opcija.

Da li je neko odigrao ovo do kraja?

Ja sam sasvim slučajno nabasao na soundtrack i hebeno se oduševio. Igru nisam igrao, ali soundtrack slušam već nedeljama bez prestanka. Posle sam skinuo sountrack i za Bastion, i prosto ne mogu da verujem koji je muzički genije ovaj Darren Korb.

Kakva je igra, i kakva je muzika unutar same igre?

Ja sam sasvim slučajno nabasao na soundtrack i hebeno se oduševio. Igru nisam igrao, ali soundtrack slušam već nedeljama bez prestanka. Posle sam skinuo sountrack i za Bastion, i prosto ne mogu da verujem koji je muzički genije ovaj Darren Korb.

Odlicna, preporuka. Ja sam presao dobar deo, posle toga sam obarao Win i zaboravih da instaliram:d Dobro me podseti...

Mnogo dobro. Prvo odigraj Bastion ako nisi. :D
Meni je on ipak neprevazidjen. :d

isti studio ih je radio svakako.

Nazad
Vrh Dno