Šta je novo?

Transformers: FALL OF CYBERTRON!

Shrapnel

Cenjen
Učlanjen(a)
23.03.2010
Poena
159
I konacno, najjaci likovi - DINOBOTI !!! :banana:
fall-of-cybertron-1.jpg

Izvor: http://www.gameinformer.com/b/featu...1/transformers-resurrecting-the-dinobots.aspx

Na Jutjubu je vec postavljen i teaser trejler sa Grimlokom:
http://youtu.be/TsGqae6Q3mE

Bice dosta novih likova.
Od Dinobota su potvrdjeni: Grimlock, Slag, Swoop (na jednoj slici se moze videti i SNARL), a pretpostavljam da ce onda biti i Sludge. ;)

Suska se da ce na strani Deseptikona biti i BRUTICUS (verovatno kao neki od big bossova), kao i INSEKTIKONI. :zgran:

Sve u svemu, nadam se da mozemo ponovo ocekivati novu/dobru cyber makljazu! :exploder:

Poslednja izmena:
Extra,War for Cybertron je bio dobar,nadam se da ce i ovaj biti jos bolji cheers

Kako sam se lozio na dinobote kad sam bio klinac :) Nadam se isto dobroj igri

Koliko se secam Dinoboti su napraviljeni na Zemlji?

Da, Dinoboti su napravljeni na zemlji.

Da, dobro se sećaš. Dinoboti i jesu napravljeni na Zemlji, a u trenutnoj iteraciji crtane serije Transformers Prime, još uvek nema traga od njih. Šuška će da će se pojaviti u drugoj sezoni serije, prva sezona je upravo završena i ima 26 epizoda.

Preporučujem svima da skinu seriju Transformers Prime

Poslednja izmena od urednika:
Jel je sidujes :)
Salu na stranu, serija ima
Ratings: 7.0/10 from 453 users
na imdb.

Da,serije ima i fantastična je. Ja sam oduševljen kvalitetom animacije i uopšte samom radnjom. Svi koji vole Transformerse ne bi trebalo da propuste ovu seriju.

Nadam se takodje da ce biti barem na nivou prethodnog dela...jos ako ima neki dobar multi pa da razmislimo i o kupovini :)

Jel ce biti ovo za PC ?

Glupog li pitanja....

pa ako vidis na preorder ima samo ps3 i xbox

Mozda ce malo da kasni verzija za pc?
Nisu valjda toliko ludi da ne izbace za pc... :mad:
Ako to ne urade (mada cisto sumnjam da nece), onda mora da se bezecuje i neka konzola, jer ovo ne sme da se propusti... :smoke:

Da, dobro se sećaš. Dinoboti i jesu napravljeni na Zemlji, a u trenutnoj iteraciji crtane serije Transformers Prime, još uvek nema traga od njih. Šuška će da će se pojaviti u drugoj sezoni serije, prva sezona je upravo završena i ima 26 epizoda.

Preporučujem svima da skinu seriju Transformers Prime

Hvala na savetu za ovu seriju.
Skinuo sam i za par dana odlgedao sve :)
Tokom gledanja osecao sam se 20 godina mladji, pravi vremeplov :)
Serija je ono sto je film trebao da bude...

Odgledao sam je i ja na Jutjubu... :)
Dobra serija! ;)
A sta se desilo sa nastavkom, tj. sa drugom sezonom?
Trebala je da pocne da se emituje 28. novembra, ali procitao sam negde da je odlozena za sledecu godinu, tacnije za februar 2012. :S:

Btw, evo i novog trejlera za Transformers: Fall of Cybertrone!
Kao sto sam i procitao negde, bice i BRUTICUS! :exploder:

I dalje nema ni traga od toga da će da bude za PC. A to "valjda nisu ludi" - koliko samo ima igara koje su samo na konzolama...

Pa ako je prosli deo bio za pc, zasto da ne bude i ovaj...? :mad:
I zato moram da kazem da bi to uradili samo ludi ljudi, kad izbace jedan deo za pc, a posle drugi da se usude da ne izbace... :wall:
Mada ja sam ubedjen da ce da izadje, mozda malo kasnije (samo se nadam da ne gresim)... :smoke:

Ne mogu da verujem :( Ja sam bas uzivao u prvom delu

Ovo ne izlazi za PC,trebalo bi ovaj topic prebaciti u konzolni podforum.

A evo i gameplay trailer sa Grimlokom (na samom kraju se na par sekundi pojavljuje i SWOOP!)

Poslednja izmena:
I ja sam procitao negde da ne izlazi za PC. :zgran::(
NADAM se da ce da promene odluku u medjuvremenu...
U suprotnom, ako treba, uzecu i PS3! :smoke:

High Moon Studios is proud to reveal that Fall of Cybertron will be releasing on PC! Same date as Xbox 360 and PS3 versions. Information on Pre-order and other details coming soon. Share your excitement on Twitter #FallofCybertron. ITS ON PC!

sreca sreca radost , objavili na facebook-u

Poslednja izmena:
Koliko se secam Dinoboti su napraviljeni na Zemlji?
Da, Dinoboti su napravljeni na zemlji.
Da, kao i Aerialbotsi, ali u G1 kontinuitetu, a igra nema veze sa G1 osim što likovi liče na svoje imenjake iz G1 ;).
Da,serije ima i fantastična je. Ja sam oduševljen kvalitetom animacije i uopšte samom radnjom. Svi koji vole Transformerse ne bi trebalo da propuste ovu seriju.
Daleko je to od fantastičnog...
Jedina fantastična Transformers serija je bila Beast Wars: Transformers. Sve ostale variraju od vrlo jadne (Beast Machine) do prosečne.

Bas se igraju sa nama :) Bas sam se zapitao otkud se i dalje pise u ovoj temi kad se igra ne pravi za PC kad ono... :)

izgleda da su ih bas ispljuvali sto nece biti igre za pc pa su se resili da naprave , a bilo je reci da nisu u mogucnosti pfff

Igra stize 28 Avgusta na PC cheers

Vrh Dno