Šta je novo?

Transformers epizode

zilet

Čuven
Učlanjen(a)
22.01.2001
Poena
619
E vako ako je neko raspolozen za DL epizoda pa da se posle dogovorimo da mu ja to dignem evo ovde

Moze da nadje epizode.. Fora je shto se samo po 3 pablishuju jer nema chovek dovoljno mesta..pa ono 3 po 3:)

za download nisam

ali sam zainteresovan da ih imam

evo skinucu ja ove tri, al me obavestavajte kad god izadju nove, da ih ja ne bi propustio. [email protected]

ma

nije problem za obavestavanje vec za download

zilet je napisao(la):
E vako ako je neko raspolozen za DL epizoda pa da se posle dogovorimo da mu ja to dignem evo ovde

Moze da nadje epizode.. Fora je shto se samo po 3 pablishuju jer nema chovek dovoljno mesta..pa ono 3 po 3:)

pa tamo nema samo 3 episode vec po 3 episode za svaki serijal + TF - the movie od 380MB koji upravo skidam:p
ajd kad skinem sve javljam ovde za preuzimanje
ovo je adresa sa svim epizodama i filmom
http://tfarchive.com/episodes.shtml

austin je napisao(la):
evo skinucu ja ove tri, al me obavestavajte kad god izadju nove, da ih ja ne bi propustio. [email protected]

Kako li si samo dobio taj mail:))
BTW imam gomilu X-men epizoda:))

Austine nemoj da te mrzi pa poskidaj i BeastWars i BeastMachines itd itd.. nije da sam fan nego ono.. a evo da bih ti olakshao..

Klik
HIR & HIR & ODJE & pa i ovde & Ovo & josh ovo & this
I uh to bi bilo to:))

The Movie nemoj da dirash poshto to vec imam.
Nego znachi dobijash novi mail od mene posle 12og oktobra:)
BTW CAR SI najveci!
boom

Ovaj shto se tiche konkretno Transformers epizoda imam ja mogu dan nabavim sigurnih oko 300 epizoda na VHS-u samo je smor to prebaciti a i kvalitet je gori nego ovaj...

zilet je napisao(la):
Ovaj shto se tiche konkretno Transformers epizoda imam ja mogu dan nabavim sigurnih oko 300 epizoda na VHS-u samo je smor to prebaciti a i kvalitet je gori nego ovaj...
ma nisam ni ja neki fan transformersa (doduse Optimus Prime jeste glavni baja :D ) vec mi dosadno na poslu pa reko ajde da skinem ponesto.
vec sam skinuo film:p
inace imam i ja jedno 20 diskova sa simpsons, batman, batman beyond, jla, xmen, spiderman,disney i ostalim crtacima . ajde kad ti budem davao transformerse razmenicemo i ostalo(D)
inace mail imas na www.comicfanmag.com pa tu odes na free mail - problem je sto je vecina naziva zauzeta :( ja sam hteo da budem - Wolverine, al je to - vidi chuda :D - bilo zauzeto.

jos

samo da neko nabavi digimone pa da otvaramo klub ludih crtaca? Inace austine jer moze od tebe od da se nabavi od ovih stvari?

eve ga, jos jedno cuku vremena i skino sam sve epizode boom

naravno da moze da se uzme, samo cemo da se dogovorimo da ja dam nekom , npr ziletu, pa da on salje dalje da se ne bi ja cimao 100 puta za iste stvari
ajd zilet cujemo se za vikend da ti dam ovo sto sam skinuo -
[email protected]
[email protected]

sibni mi telefon na mail, pa cu te zvati negde u petak il subotu :wave;

pa ok

nista onda zilet cujemo se sledece nedelje

Ehehe...kakvi ste vi likovi
Mislim da je sledeca varijanta najacha:
Smaram se na poslu i imam link od +beskonacno B/s
Jao sto ja nisam jedan takav!!!!
za Ziku:ja donosim kokice a ti kupujes pice pa zajedno gledamo Primea,Megatrona i bratiju!!!!moze i ona curka :)boom boom boom boom

lol jel to bese onaj crtani transformers?
hehe
pozdrav

zilet je napisao(la):
A bre man se przite!! TO je samo moje (tm) pravo:)

Kad smo vec tu uzmi od Koje D3. Rula. A pored toga sto rula na tvojoj masini ima i da zavija :p

IronSERB, kod nas je bio samo 1. ciklus. Nisi ti cideo preostale.

P.S. Zilet, Robotech RULZ !!!!! ;)

hehe robotech mislim da jos imam na nekim kasetama neke epizode tih crtaca
looooool
pozdrav

austin je napisao(la):
eve ga, jos jedno cuku vremena i skino sam sve epizode boom

naravno da moze da se uzme, samo cemo da se dogovorimo da ja dam nekom
E, jel ovo jos uvek aktuelno ??
Ako se moze apiti bilo bi dobro.:wave;

Pa pazi ovako transformersa ima negde oko 2.1 GB .. treba da se pokupi novi kontigent i da se kompletira po diskovima od svih serijala poshto trenutno ima po oko 300-400 Mb po serijalu.. dakle malko strpljenja ako hocete sortirano:)

BTW moracu da kupim PS2 zbog Robotech-a..MLOOOGOOO jaka igra! :)

E ajd sad poznavaoci da vas cujem:koji je transformers ubedljivo najveci?
naravno ne racunajuci onog iz the movie........

Ma najveca legenda svih transformersa je Optimus Prime i on je najveci po svemu!

Samo su malko smorili posle jer ga ubijaju i sastavljaju jedno 6 puta;)

PINHEAD je napisao(la):
E ajd sad poznavaoci da vas cujem:koji je transformers ubedljivo najveci?
naravno ne racunajuci onog iz the movie........

Golbatron, koliko se ja secam ? Onaj glavni deseptikona nakon sto su koknuli Megatrona (i njegov matriks stavili u golbatrona)

P.S. OCU I JA OCU I JA OCUUUUUUUU!!!!!! Dajte vamo te nove epizode. Zilet, neces preziveti vikend ako ih ne obezbedis :p

Ma kakav Gelbatron.. Pa najveci su oni shto ja sad nema sanse da se setim kako se zovu a trebaju mi nove epizode da se prisetim..
Jedan izgleda kao Tiranosaurus i taj je deseptikonski a drugi je autobotski i transformishe se u ceo grad..

CCCC niste pratili Sky oNe kad ste bili mali..
BTW ovde ima i onih epizoda koje se pushtaju i crtaju samo po japanu.. Ovde Optimusa crta ko kako hoce:)

Eeeee deco deco...pa vidi se da nemate pojma.
Kao prvo rekao sam da se Golbatron ne racuna
Kao drugo Optimus je robotski alias Clint Eastwood-a,znaci kaubojchina!

I kao trece,u prvom serijalu koji je isao kod nas najveci je Devastator,valjda ga se secate.U drugom serijalu je najveci ...pa naravno
jedan jedini Omega Supreme (transformise se u celu autobot bazu!!
Ima tu i neki Astrotrain kod deseptikona ali on je sitna boranija za Omegu........
Ajd sad svi stare epizode u ruke pa na obnovu gradiva!!!

PINHEAD je napisao(la):
Eeeee deco deco...pa vidi se da nemate pojma.
Kao prvo rekao sam da se Golbatron ne racuna
Kao drugo Optimus je robotski alias Clint Eastwood-a,znaci kaubojchina!

I kao trece,u prvom serijalu koji je isao kod nas najveci je Devastator,valjda ga se secate.U drugom serijalu je najveci ...pa naravno
jedan jedini Omega Supreme (transformise se u celu autobot bazu!!
Ima tu i neki Astrotrain kod deseptikona ali on je sitna boranija za Omegu........
Ajd sad svi stare epizode u ruke pa na obnovu gradiva!!!

Da, tog devastatora su formirali Konstruktikoni.

Ajde vise ljudi, ja sam rad da obnavljam gradivo, ali ovde niko nije rad da mi nareze te udzbenike na disk :)

kako bre vi skidate te epizode,nije mi bas jasno.kada odem na jedan od vasih postavjenih linkova izadje mi poruka da url ne valja.da li moaete da mi pomognete i da mi kazete kako se to radi i da li upotebljavate neke trikove[sifre]

idi na direktan link ka sajtu dakle tfarchive.com pa cesh tamo naci kako..
One koje su postovane su odavno umrle..sada su nove na sajtu.

Ej, Zilet

zilet je napisao(la):
idi na direktan link ka sajtu dakle tfarchive.com pa cesh tamo naci kako..
One koje su postovane su odavno umrle..sada su nove na sajtu.
Moze li se dognati do tebe neki harda diska, da se presnimi to ??cheers

Nazad
Vrh Dno