Šta je novo?

Transfer ADSL-a + modem za ISDN liniju

sysninja

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
21.11.2005
Poena
450
Imam sledeću situaciju.

U septembru se selim za BG i tamo gde se selim je ugrađena ISDN linija. Problem je sledeći - u Vrnjačkoj Banji imam običnu digitalnu liniju i modem/ruter Huawei. Da li je moguć transfer ADSL-a u drugi stan, i da li je moguće zamenjivanje modema za drugi koji podržava ADSL na ISDN liniji?

Tesko. Moj drugar je preselio liniju na kojoj je imao ADSL, pa je morao da vrati modem. E, onda je cekao dva meseca da se obezbede tehnicki uslovi. Dobio je drugi modem i sad pici...Ne znam ni dal bi ponovo dobio da nije imao vezu....

Evo ako nekome bude trebalo. :)

Поштовани,

захтев за сеобу претплатничког права за телефонски прикључак и ADSL услугу можете поднети у Врњачкој Бањи у Корисничком сервису Телекома Србија ад.Уколико сте стан у Врњачкој Бањи продали, потребно је да у Кориснички сервис дођете са купцем стана који би засновао претплатничко право за телефонски прикључак који остаје у стану. Од докумената су потребни Уговор о куповини стана и личне карте (Ваша, да бисте поднели захтев за сеобу и лична карта купца).

У Београду је потребно да са продавцем стана дођете у Кориснички сервис Телекома Србија ад приликом чега ће се регулисати претплатничко право за ISDN телефонски прикључак који затичете у стану ( садашњи корисник подноси захтев за сеобу, док бисте ви поднели захтев за Ургенцију сеобе из Врњачке Бање) као и захтев за сеобу ADSL услуге на ISDN телефонски прикључак који затичете.

Vrh Dno