Šta je novo?

Transcend 1TB StoreJet 25H3P na LCD TV-u

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Da li je neko koristio eksterni hard disk Transcend 1TB StoreJet 25H3 (USB 3.0) za puštanje HD (i ne samo HD) filmova na LCD televizorima (konkretno na modelu LG 42LA660S ) i da li ima nekih problema? Najviše me interesuje da li mogu da se puštaju filmovi preko originalnog kablića, bez dodatnog napajanja (Y USB kabl)? Da nije, možda, model Transcend 1TB StoreJet 25M3 bloji po tom pitanju?

pogledaj u uputsvu tv-a. ako je noviji verovatno nema problema. na nekim imas poseban USB konektor za HDD.
ako podrzava samo fat32, moraces da ih delis.

Sta da deli? Ovaj disk dolazi formatiran u FAT32 i ima transcend utility da se napravi FAT32 particija, posto Windows obicno ne dozvoljava to.

Sta da deli? Ovaj disk dolazi formatiran u FAT32 i ima transcend utility da se napravi FAT32 particija, posto Windows obicno ne dozvoljava to.
A da li u tom Transcendovom softveru, odnosno iz Windows-a, postoji mogućnost da se napravi NTFS particija, ili da se ceo disk formatira u NTFS sistemu, kako bi se mogli prebacivati i puštati HD filmovi, koji su veći od 4GB?

Da, naravno. E sad iskreno - licno ne znam koliko TVovi podrzavaju NTFS? Da ne treba tu da bude exFAT, koji je podrzan maltene svugde sada i nema taj limit od 4GB?

Imam WD My Passport USB 3.0 - 500GB - WDBKXH5000ABK-EESN i radi bez greske na LCD LG 32LW5590.
Nema tv poseban usb2.0 konektor ha hdd vec ga bodem u "nizi" jer onda na orginalnom " I " kablu (nije racvasti, nije Y) mogu staviti ga fino na povrsinu na kojoj stoji i tv.
Sam hdd je formatiran u NTFS i radi na LCD. EXFAT nije hteo da LCD-u.
Kako ce se ponasati duplo veci hdd i da li ce imati dovoljno struje ne znam.

Da li, neki (bilo koje marke) eksterni USB 3.0 disk od 1TB ili veći, provereno, radi na novijim LG LED televizorima, sa originalnim USB kablom (bez dodatnog napajanja)?

Nazad
Vrh Dno