Šta je novo?

train simulatori - fantasticni..

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
toliko smaraju igre, i nema nicega novog... ali uzeo sam MS train simulator i mogu reci da sam se prijatno iznenadio. Realisticnost je mogla biti i bolja, kao i zvukovi, ali ovo je prva verzija i igra ima milion packova, koje cu sutra uzeti... Kakav je Trains, ili neka nova igra na tu temu? Jel neko igrao uopste? Ajde, napisite nesto :)

Igrao sam ja taj MS train i nije lose, grafika je lepa, ali sam je batalio posle par dana posto nikako nisam uspeo da izazovem neki spektakularni sudar, tipa ceoni sudar teretnog voza sa 2-3 lokomotive i putnickog:D mislim kao sudare se oni, ali nista spektakularno, ni ekspolzija, ni iskakanje iz sina, nista.
Zanimljiva je bila i Trains&Trucks, ili tako nesto, slicno tome made je vise upravljacka simulacija, posto prevozis putnike, teret, zaradjujes pare.
I naravno legendarni Railroad Tycoon verzija za dos koji sam igrao jos na 286:)

DusaN je napisao(la):
nisam uspeo da izazovem neki spektakularni sudar, tipa ceoni sudar teretnog voza sa 2-3 lokomotive i putnickog:D mislim kao sudare se oni, ali nista spektakularno, ni ekspolzija, ni iskakanje iz sina, nista.

eeeeeee... i ja sam isto pokusavao. I uvek se ocekuje eksplozija! :) Valjda previse gledamo holivudske filmove, ono, cim nesto udari u nesto, eto fenomenalne eksplozije (koja uzivo nikada ne izgleda tako sareno i stvari ne izlecu okolo tako lepo). Ja sam video uzivo (nazalost) takav direktni sudar da ono nikada necu zaboraviti.. i benzin se prosuo svuda, niko nije preziveo, a udarac je bio bucan kao kasikara da je eksplodirala... a eksplozije nigde :( :( :(

I ja sam sa Flight Simulator-om "simulirao" 11 septembar ! O:) O:) O:)
I zamislite WTC je ostao citav !!! :( :confused: :(

Mislim, stvaaarno, ja ne znam sta ocekujete od igara ? Secam se da je jednom neko rekao za neku voznju da nije realna zato sto kad kolima udaris u drvo i razbijes se - krvi nigde !

Los uticaj pucacina i ostalih arkada punih nasilja...

Maxo, izvini, ali ima nešto što ti se od Microsofta ne sviđa :beat:

Vozici

Trains (ne Microsoftov! vec Auranov) je zver. Ako si voleo kao mali da se igras sa MEHANOTEHNIKOM Izola, uzmi obavezno.
Frontalni sudar, on najcesce shvati kao prikljucenje kompozicije. Poenta igre nije destrukcija!!! Naravno, ima izletanja u slucaju prejake krivine, nagiba terena...
Ima i nekih manjih nerealnosti koje ne uticu na uzitak, npr
prateca vozila se nece sudariti i pretpostavljam da bi za tako nesto trebalo da postoji procesor na xxxMHz
Zvuk je odlican i vrlo detaljan( u zavisnosti pored cega prolazis)
Ako znas nekog ko kupuje PCchip, br.81 veljaca 2002. ima dobar opis...

Bane® je napisao(la):
Maxo, izvini, ali ima nešto što ti se od Microsofta ne sviđa :beat:

kad malo bolje razmislim... nema.... mozda neke igre... koje nisu 3D... AOE serijal me ne interesuje... nije to losa igra, odlicna je, ali meni nije zanimljiva...

Trebas da probas TRAINZ, mnogo jaka igra, ja sam probao i MSTS (za koji obavezno ide fsaa+AF) ali nista lepse nego kad napravis svoj teren... tolko sam se zaludeo sa ovim prvim da sam jedno dve nedelje budzio i napravio sasvim lep krajolik (nekoliko kvadrata brda, kanjona tunela, gradova puno skretnica isl) ali kad sam otisao na njihov fun sajt tek onda sam shavtio koliko ljudi imaju maste (i vremena).

Vrh Dno