Šta je novo?

Trackmania: UNITED

MrSa

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Nabavio sam igru danas, i posto vidim da niko nije, da izrazimo svoje ODUSEVLJENJE! :) Igra je brza, zabavna, optimizovana, ima 1000000 razlicitih modova, online igru (za odabrane :) ).... po meni apsolutno najbolja arkadna trka za pc! Svaka preporuka!

Da igra je odlicna!!Svaka preporuka i od mene!

Ja sam jedno vreme drzo podignut server
Mislim da jos uvek postoji neki NSwirelles server
tu se okuplja nasa banda

Ja narucio TMU bice za 5-6 dana :D

Drzite se teme - Trackmania: United...

Pricama o starforce, torrentima itd. nema mesta ovde.

Hvala na paznji

jedino sto valja u TMU su formulice i mod voznje kao iz TM nations, ostalo je sve, po mom misljenju, beskroisno i dosadno, a formulice mogu za dzaba da se voze u TM nations...tako da mislim da se svakako ne isplati kupovati ovu igru jer sve novo sto donosi je par novih grafickih efekata i voznja po blatu. Oni ostali modovi, tipa sportski automobili koji idu 800 na sat, su meni totalno retardirani, deluje kao ubagovana igra koja ide duplo brze nego sto treba...

Hmm, imam utisak da mi je jedna poruka obrisana, ona koja se odnosila na to da je trackmania united, koju sam kupio, velicine 950mb... pa cisto da ponovim... samo cena nije bas privlacna... 49.99$ za verziju koja se skida sa neta i key...

Hmm, imam utisak da mi je jedna poruka obrisana, ona koja se odnosila na to da je trackmania united, koju sam kupio, velicine 950mb... pa cisto da ponovim... samo cena nije bas privlacna... 49.99$ za verziju koja se skida sa neta i key...

I ovo bi trebalo da je smesno???

Vrh Dno