Šta je novo?

Trackmania Turbo

raven2005

Slavan
Učlanjen(a)
28.09.2005
Poena
350
Izasla je nova trackmania. Sada su tu 4 game moda: Canyon, Valey, Lagoon Rollercoaster i Stadium. Osecaj voznje je isti za Canyon, Valey i Stadium sa predhodnim verzijama u TM2 seriji, a Lagoon Rollercoaster je mesavina Valey i Stadium-a kad se auto zalepi za podlogu. Lagoon Rollercoaster kao da se vozate na toboganu ali sami skrecete :) Tu je i track builder u kome mozete kreirati staze. Nema vise custom modela automobila, track liste, dedimanie i dedicated servera. Svaki igrac moze kreirati sobu sa svojim stazama koji je host-ovan na nadeo serverima, sto mislim da je dobra stvar dok nepadnu serveri nadeo-a :p

Poslednja izmena:
Mene je igra kupila kad sam video da mogu da vidim koji sam u Novom Sadu. Od 37 ljudi, ja sam na 12. poziciji, za sada :)

Ovaj naslov nema veze sa trackmanijom.

- nema veze osecaj voznje u turbu sa prethodnim naslovima
- FOV je ochajan, samo 2 kamere
- nema dedicated servere, shto znachi nema dedimanija rekorda, nema pluggina, nema servera tipa lol, lunatic, fullspeed
- nema kustomizacije nikakve, bukvalno ni ne moze ime da se promeni
- oficijelna kampanja nema zvanichne rekorde
- editor je ko *****, poshto je u pitanju raspali konzolni port

Ushtedite sebi pare i vreme I uzmite TM2 stadium ili valley ili canyon, obe imaju aktivne zajednice sa kul serverima.

I naravno da je raspali Ubisoft nekako uspeo da spusti sve nashe negativne preporuke na steamu na dno, ali stvarno ne znam kako.

Kao TM veteran mogu da kazem katastrofa, cista 0! Zasto? Pa evo par stvari, prvo 100 igraca maksimum, nema servera nego samo sobe, nema dedi ni local, forsiraju te da koristis uplay, trackbuilder ocaj zivi, kastomizacija vozila katastrofa, da ne nabrajam jos mogao bih do sutra. 4 okruzenja, 3 koja vec znamo, novi lagoon... i to prodaju za 40 evra.Vidi se da je konzolski port! TM je uvek bila PC igra i trebala bi ostati.Voleo bih da se NADEO odvoji od Ubi-a, jer od kako su se udruzili sve je krenulo nizbrdo.Pogledajte samo razliku izmedju tmuf, tm2 i tmt i sve ce vam biti jasno.Stari igraci ce dobiti sve ono sto vec do sada imaju, canyon valley i stadium jedino sto je lagoon nov. Novih igracima ce biti interesantno ali nama starima bogami nece!

Ajd kad ste već pokrenuli priču, nisam igrao davno a imam united i stadium kupljeno. Igra li se i dalje nešto od toga? Baš bih odvozao koju...

Meni se svidja ova nova Trakmanija. Odabir muzike je ocaj, osim Mitch Murder-a... Trebali su vise da isforsiraju New Retro Wave muziku. Grafika je ok, fali neki AA da ispegla ivice, online nisam ni igrao. U svakom slucaju dobra zanimacija

Ajd kad ste već pokrenuli priču, nisam igrao davno a imam united i stadium kupljeno. Igra li se i dalje nešto od toga? Baš bih odvozao koju...

Stadium je aktivan, imash 3-4 fullspeed servera sa 40-50 ljudi i jedan lol server sa 30-40 ljudi. Za united ne znam, ali verujem da ima servere, poshto vidim na steamu da je igra 600 ljudi svaki dan.

^ Hvala, reinstalirao sam win pa se razmišljam da li da ih uopšte i instaliram, ali sad hoću.

Nazad
Vrh Dno