Šta je novo?

TrackMania 2: Canyon

Gdin_M

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
605
TrackMania 2: Canyon features gameplay similar to that of previous games in the series. The player can race on various tracks, with the ability to do stunts in various modes, including a championship and a cooperative mode. The track editor from previous games also returns, and includes a new ability to create customized track pieces, although this feature may not be available at launch. A new "ManiaScript" is being created to help players add new features in the game (tracks, cars.etc). TrackMania 2: Canyon will be all around one new environment for the series: Canyon.

Igra naravno izlazi samo za pc sad u septembru a evo i gameplay iz bete:

Nema sta, grafika stvarno izgleda fenomenalno.

Poslednja izmena:
Jeste da je Trackmania nešto drugačija igra ali ovo je onaj osećaj brzine koji svaki NFS treba da ima a ne kao u onom novom da deluje kao da stojiš u mestu...

Mislis treba da ima sto vise motion blura? :trust:

Najnoviji nfs je "neka" simulacija i nema veze sa ovim. :D Inace, ako mislis na onaj prethodni, osecaj brzine je sasvim ok. Pa ne ides kolima 1000 na sat pa treba takav osecaj. A i nfs i trackmaniu je sasvim glupo porediti... ovo nema nikakve veze sa njim jedino sto ih deli naziv "voznja". :)

Poslednja izmena:
Naravno da brza vonja treba da ima motion blura ali to mora biti dobro izvedeno kao što je ovde to urađeno. Tebi se nikad nije mutila okolina kada si vozio brzo? :trust:

A to za NFS i simulaciju... neozbiljna izjava čak i za igrača tvog renomea. Mislim čoveče NFS Run radi Black Box, kakva bre simulacija :d

Shift 2 je NFS ako nisi znao. NFS sad izlazi u sestomesecnim ciklusima (me happy :)). Inace nigde nisam vozio preko 400 kilometara na cas tako da ne bih znao da li se muti... a i kakav renome igraca, moi - obican casual igrac, samo volim malo da prokomentarisem.

Ne pričam za Shift nego za The Run. Poredim onaj video što su izbacili za Run i ovaj ovde. Pogledaj i sam kolika je razlika, grafika je nešto bolja (drugačija) u NFS ali je osećaj brzine očajan.

Okruzenja su neverovatna! Narocito oni kanjoni. Gledao sa neke hi-res skrinove na NeoGAF-u, ali nisam verovao da ce izgledati tako dobro.

Automobili prolaze jedni kroz druge:S:

Nisu to pravi automobili :)

Prolaze jedni kroz druge jer je Trackmania Time Trial igra, nisu to prave trke sa gurkanjem i ostalim.

Nije valjda da nisi nikada probao neku Trackmaniju?

Ne pričam za Shift nego za The Run. Poredim onaj video što su izbacili za Run i ovaj ovde. Pogledaj i sam kolika je razlika, grafika je nešto bolja (drugačija) u NFS ali je osećaj brzine očajan.

Pa ne znam kako da ocenim, ***a relativno je, u trackmaniji ides nenormalnim brzinama i uglavnom u uskim prostorima, a onaj video iz Run-a je verovatno sa malom brzinom. Docaravanje brzine moze sa dosta fora, tresenje kamere, gomila motion blura itd, sve zavisi ko kako zeli da docara i uklapa.

Jovyland je napisao(la):
Okruzenja su neverovatna! Narocito oni kanjoni. Gledao sa neke hi-res skrinove na NeoGAF-u, ali nisam verovao da ce izgledati tako dobro.

Da i ja sam gledao i sto je najbolje, mislim da ce sve to lepo da radi na pc-u kao i stare trackmanije u svoje vreme. :)

nex999 je napisao(la):
Automobili prolaze jedni kroz druge

Pa logicno je jer je ovo trackmania. :D

Poslednja izmena:
Nisam probao neku trackmaniu ranije, ali mi je ovo bzvz...u trkackoj igri eliminisati preticanje. Al ajd, ako je time trial only...Ne verujem ni da cu je probati.

Osnovna poenta trackmanie je postizanje sto boljih vremena, a ne sudaranje sa ostalim igracima. Jedva cekam da se T² pojavi, odma ga uzimam [ako ne preteraju sa cenom].

*** al je ovaj u prvom klipu navezbao stazu, gadja apexe u cm, stvarno respect, tesko da moze da se odvozi bolje od toga

Nisam probao neku trackmaniu ranije, ali mi je ovo bzvz...u trkackoj igri eliminisati preticanje. Al ajd, ako je time trial only...Ne verujem ni da cu je probati.

Pa skini sa steama Nations Forever i vidi o čemu se radi.

Izgleda brutalno! Jedva chekam da izadje, Trackmania Nations i United sam sve staze preshao na gold, a vecinu i na nadeo. A i klinac mi obozva Trackmaniju, mislim da trenutno vozi bolje od mene :d

Bas su upicanili grafiku nema sta:D Moracu ponovo da se bacim na prethodne, da me zelja mine;)

Nekada sam se bas lozio na Trackmaniu :) Nisam pogledao ceo ovaj drugi video, ali nadam se da ce i dalje biti onih ludila sa spiralama i sl.. A sudeci po tome kako vozi onaj u prvom videu, oboriti Nadeo rekord ce biti pretesko :D

Stvarno izgleda fenomenalno u 60 fps-a.

Trackmania je opravdala ocekivanja, fizika je malo promenjena na bolje, oseti se tezina kola... Wallriding jedino sto je drugacije, automobil sada driftuje po zidu sto je mozda i jos bolje, a ne kao pre da se zalepi za asfalt ko lepkom... U beti trenutno samo moze online, ima vec custom staza hehe... Sigurno to sto je beta, ja sam primetio jedan bug, neradi ESC za vracanje u meni pa mora ALT+F4... Sve ostalo je ok...

A performanse, kako ti radi, tj, koliko variraju frejmovi ako variraju?

Kazu da igra radi odlicno na danasnjem hardwareu. Useri sa quad procesorom i gf570 nemaju framerateove ispod 60 na 1080p sve na max.

10374h5.png

A performanse, kako ti radi, tj, koliko variraju frejmovi ako variraju?

Meni na very high, 8x anist., ide od 50fps, desilo mi se jednom da je palo na 30fps al mislim da je to do lag-a bilo...

Jel moguce da sam jedini koji je uzeo betu iz srbije hehehe. Prvi sam u Srbiji heheheh

Nazad
Vrh Dno