Šta je novo?

Trac LAZ ili MOTHER FUCKING dobra vest???

MAD_MUzzY

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.10.2000
Poena
800
Naime na www.exxtreme3d.co.yu sam danas video vest da je neka nasa firma (nisu hteli da joj navedu ime) uvezla oko 100 (sto!) gf4 ti modela 4600 i 4400 i da ce u vidu neke kampanje da ih prodaje po ceni od 50 evra za najjaci model i valjda 25evra za slabiji!!!!!!!!!!!!! E ruke mi drhte majke mi :D !!! Ako je ovo tacno stra cete me verovatno videti u novinama " Loodak po beogradu hara po Hardwerskim prodavnicama u potrazi za laznom nadom" :D

Dopuna: zaboravih da je juce bio 1. ... :(

Muzzy opet si preterao sa alkoholom. :p

Aca je napisao(la):
Muzzy opet si preterao sa alkoholom. :p

Hoces da kazes da nije promuckao Next sokic pre upotrebe ?!?! :D

Ne mogu da verujem da se neko uopste primio na tu patku, a vec pala bar dva posta/threada na tu vest. Verovatno je i onaj ko je plasirao tu vest ostao zabezeknut rezultatima : "Koji ... sakeri ..." sa onim izbuljenim ocima u stilu Butt-heada.

;)

silverglider je napisao(la):
Verovatno je i onaj ko je plasirao tu vest ostao zabezeknut rezultatima : "Koji ... sakeri ..." sa onim izbuljenim ocima u stilu Butt-heada.

:) :)

Ne boj se Muzzy, sad ce lekic... :D

MAD_MUzzY je napisao(la):
Naime na www.exxtreme3d.co.yu sam danas video vest da je neka nasa firma (nisu hteli da joj navedu ime) uvezla oko 100 (sto!) gf4 ti modela 4600 i 4400 i da ce u vidu neke kampanje da ih prodaje po ceni od 50 evra za najjaci model i valjda 25evra za slabiji!!!!!!!!!!!!! E ruke mi drhte majke mi :D !!! Ako je ovo tacno stra cete me verovatno videti u novinama " Loodak po beogradu hara po Hardwerskim prodavnicama u potrazi za laznom nadom" :D

Dopuna: zaboravih da je juce bio 1. ... :(
prvo-aprilska shala
chuo sam od zvezdana,tj choveka koji je napisao vest

buahahahahhah :D :D

Koja lozana :D

Muzzy lepo sam ti rekao da se NeXt ne pise isto kao benzin :D, a da lek za glavu nije prozak vec brufen :D

Mazi, imas kod Studenta neku doooobru ponudu za GeForce... Vidi ako hoces na rate... :) Ili kod mene na rate... a ja da uzmem njegov... :cool:

Pa sto ste tako ispljuvali coveka?

Sta se vama sve mota po glavi posle 10 piva... ;)

Salim se naravno, nego nesto ne verujem u tu pricu.

byMaX je napisao(la):
Mazi, imas kod Studenta neku doooobru ponudu za GeForce... Vidi ako hoces na rate... :) Ili kod mene na rate... a ja da uzmem njegov... :cool:
Ima li gf4ti4400(Leadtek) po regularnoj ceni negde u Bg ali ozbiljno?

Brisite ovo da nam se ne smeje narod...Daće vam svima po jedan Ti4600 ne za 50€ nego za 5€ :D, naročito u zemlji Srbiji...

Kad budes video test na Benchmark-u onda ce ga biti.. Mogao bi sada da rezervises jedan MSI GF4Ti4600 u PCC-u...

ozbiljno... stize samo jedan ili dva...

E bre lepo sam dopunio da sam zaboravio koji je mesec :D
Neide djusVotka pred spavanje ... nikako :D
E kako sam se obradovao ... smrdelo mi nesto ali kasno sam se setio sta je :D ...
MaX... bolje kod tebe na rate :D al ocu ja tog LeadTek-a posto ti mnogo volis tvoj MSI :)

Konstatacija bas i nije u duhu ove rasprave al... Nije li to onaj Leadtek sa 4ns memorijom?

Slobodno, uzmi Leadteka - i imaj isto sto i ja samo za 90DM vise :)

Tj. sorry - neces imati VIVO... :(

hehehe

E muzzy,muzzy :D:D

Ma jos je bolja fora za prvi april kad su cini mi se na BK rekli da YU reprezentacije ide na svetsko prvenstvo jer su se slovenci dopingovali :D

Nazad
Vrh Dno