Prodajem ili menjam Tražim saradnike za gaming YT kanal

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za drugu stvar

perafilozof

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
06.03.2013
Poruke
2,427
Poena
48
Tražim saradnike, za više različitih poslova, vezanih za YT kanal čija je tema PC gaming, specifično strategije i menadžment simulacije na engleskom jeziku.

Kako ovaj gaming kanal dobro napreduje njegovo održavanje počinje da prevazilazi količinu vremena koju imam da na njega utrošim svakog dana. Iz ovog razloga su mi potrebni saradnici na sledećim poslovima ( svi poslovi se pišu / čitaju/ pričaju na engleskom jeziku):

1. Istraživanje tržišta igara za PC i cross platform igara koje izlaze i za PC. Ovo uključuje pisanje detaljnih izveštaja o razvoju igara, njihovim PR kampanjama i ocenu/analizu zainteresovanosti gaming zajednice za tu igru. Ideje o potencijalnim videima na tu temu su bonus. Honorarno plaćanje po izveštaju, bonus za realizaciju ideje.

2. Promocija videa sa mog kanala na društvenim mrežama, chat servisima, forumima i slično. Postavljanje tema ali i komentarisanje na više od 30 sajtova u cilju promocije videa kao pomoći i odgovora na pitanja u vezi igre iz videa. Mesečna honorarna nadoknada u zavisnosti od angažovanja i uspešnosti, sa fiksnim delom.

3. Kompletna produkcija videa o low end Indie igrama. Što znači, dobija se kopija igre, datum do kada video mora biti završen, template za scenario i editing. Podrazumeva da imate pristojan PC, mikrofon koji može da smimi glas bez nekih problema, video editing program i internet kojim možete da uploaduje završen video. Zarada je 100% od onoga što vaš video zardi, nakon što se plati harač državi R. Srbiji, od oglasa koji se na videu puste. Ovo direkto znači da video i audio moraju biti 100% ad friendly.

4. Stvaralac sadržaja, videa, istih ili sličnih tema kao što su moje, o high end Indie i AAA igrama, pomenutog žanra, na indentičnom ili boljem nivou audio/video kvaliteta koji će iskoristiti rad na kanalu, i publiku kojoj će imati pristup, kao odskočnu dasku da se kasnije osamostali i napravi svoj kanal. Zarada je 100% od zarade videa do momenta odlaska sa kanala, i naravno nakon plaćanja harača R. Srbiji. Ista pravila kao za posao pod tačkom 3.

Ako ste zainteresovani i imate potrebna znanja, hardware i software pošaljite mi privatnu poruku ovde na forumu za dalje dogovaranje. Kako bih izbegao potencijalno kažnjavanje od strane moderatora za reklamiranje kanala, link za kanal dobiće zainteresovani u privatnoj poruci.

PS. za moderatore zašto moram prefix za ovu temu?
 
Vrh Dno