Šta je novo?

Tražim predlog za internet

filpan

Čuven
Učlanjen(a)
04.08.2004
Poena
630
Pozdrav.
Ovako, selim se na kratko u jednu kuću gde nema fiksnog telefona i hoću da prebacim svoj desktop računar dok budem boravio tamo. Koja je najbolja solucija za internet? Ovde gde sam sad imam ADSL od 8Mbit i to mi je taman jer igram i jednu igru onlajn, tako da mi treba neki net s kojim mogu komotno da igram MP. Znam da na laptopu koriste one stikove, wireless valjda, ne znam kako bi to funkcionisalo na desktopu, a i treba mi neograničen protok, a ne neki limiti od nekoliko gigabajta.
Hvala na odvojenom vremenu!

F.

Pozdrav.
Ovako, selim se na kratko u jednu kuću gde nema fiksnog telefona i hoću da prebacim svoj desktop računar dok budem boravio tamo. Koja je najbolja solucija za internet? Ovde gde sam sad imam ADSL od 8Mbit i to mi je taman jer igram i jednu igru onlajn, tako da mi treba neki net s kojim mogu komotno da igram MP. Znam da na laptopu koriste one stikove, wireless valjda, ne znam kako bi to funkcionisalo na desktopu, a i treba mi neograničen protok, a ne neki limiti od nekoliko gigabajta.
Hvala na odvojenom vremenu!

F.

Najbolja solucija u tvom slucaju jeste pre svega da se informises o dostupnosti provajdera na toj lokaciji, a direktan odgovor na osnovu ovih informacija koje si izneo su puka misterija... tj. moze i kablovska i adsl i wifi, i mobilni internet sve moze...

Poslednja izmena:
selim se na kratko u jednu kuću gde nema fiksnog telefona

2 flipan, verovatno bi ti najviše odgovarao neki wireless, to što koriste na laptopu može biti wireless, ali i mobilni net (preko Telekoma, Telenora ili VIP-a, a tebi to ne odgovara).
Neko iz BG-a će ti reći ko od wireless provajdera tu operiše.

On je verovatno mislio na mobilni net(mts ,telenor ili sta vec).To zaboravi ,s obzirom da igras igru online,treba ti konstantna brzina i pre svega ping.Ako vec ne mozes da uvedes tu adsl ili kablovski ,onda ti je jedino resenje ,sto je neko gore i pomenuo,da vidis ko od wireless provajdera funkcionise u toj okolini.

Na kratko nemaš ništa jeftino. Mahom svi zahtevaju ugovornu obavezu, da bi dobio opremu na korišćenje.

Dok ne kažeš gde to se seliš na kratko, teško da ćeš dobiti konkretniji odgovor od nekog člana npr. koji već živi i poznaje kako radi internet u tom kraju.

Koji je trenutno najisplativiji internet u BG-u - Vracar, znaci protok konstantni 30 dana u mesecu bez ogranicenja?

Nazad
Vrh Dno