Šta je novo?

Tražim igru ("Risk" alternativa)

Glenn

Čuven
Učlanjen(a)
16.07.2008
Poena
575
Trebala bi mi igra nesto kao Risk, platfrom igra odnosno Risk Board Game. Nije bitno da li je igra starija ili ima samo SP bez MP, bitno je da su granice drzava prave i da su granice drzava relativno novijeg datuma, odnosno da nije period iz doba osvajanja drzava i doba kolonijalizacije. Bilo kakav oblik video igre moze proci samo kao sto sam rekao, da su drzave prave.

Postoji Risk Factions ali mapa svijeta nije definisana onako kako sam naveo:

1a8801d7b17ae7fb76548f999e6b0177.jpg

Pa me zanima da li postoji neka alternativa ovome ?

Poslednja izmena:
Шта мислиш о Risiko 2?

risiko2a.jpg

Da ali raspored granica je isto kao sa slike iz prvog posta. Zanci meni treba classic mapa. Sa pravi drzavama.

Poslednja izmena:
Obzirom da se mape mogu praviti, da li ima neka mapa sa pravim granicama ? Neki mod nesto.. ne mora biti online podrška, moze da se igra i sa botovima. Meni je bitna prava karta svijeta a nacin igranja manje-više.

Obzirom da se mape mogu praviti, da li ima neka mapa sa pravim granicama ? Neki mod nesto.. ne mora biti online podrška, moze da se igra i sa botovima. Meni je bitna prava karta svijeta a nacin igranja manje-više.

World Empire V

Da, to je to sa mapom. Samo ne vidim nacin za promjenu rezolucije obzirom da je 800x600.. prilicno malo. Pogledat cu poslije detaljnije pa javim.

Vrh Dno