Šta je novo?

Traži se... traži se...

Prokka

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2002
Poena
619
Ideja teme je da svako napiše kakvu igru traži i da mu potom svi damo predloge za to. Bilo bi dobro da se predlozi šalju na pp i da potom svako samo edituje svoju poruku i dopuni je sa predlozima. Šta mislite o tome?

Za početak ja bih želeo igru na foru chicken invaders (ko dobri stari galaxian) gde bi mogli da se kupuju dodaci za brod, novi brdovi. Volim da mogu sam da modifikujem moje "čedo" :) Bitno je da podržava mod za dva igrača istovremeno. Dakle baš ko chicken samo malo drugačije :)

Ke?

Sega GT - igrica sa Sege Dreamcast koju sam obozavao, izasla je i konverzija za PC, ali je nikad nisam nasao.

And by the way:

Srecna Nova 2006. svima :)

nesto kao Civ3 ili red alert 2

Meni nedostaje igra Detroit sa Amige. ima li za PC neka slična igra (dizajniranje automobila,otvaranje fabrika i prodavnica po celom svetu)

Crusader: No Regret & No Remorse

Nesto tipa DEUS EX .

Prokka je napisao(la):
Za početak ja bih želeo igru na foru chicken invaders (ko dobri stari galaxian) gde bi mogli da se kupuju dodaci za brod, novi brdovi. Volim da mogu sam da modifikujem moje "čedo" :) Bitno je da podržava mod za dva igrača istovremeno. Dakle baš ko chicken samo malo drugačije :)

"Warblade" ... puno nivoa, bossovi, skupljanje bonusa, para, prodavnica ... šta ćeš više :)

staaara igra sa amige 'space crusaders', moze za dva i vise igraca po hot seat sistemu, zna li neko nesto slicno za pc?

trazi se bre neki fliper..
Ali izgleda da niko ni nema ambiciju da se bar priblizi Pro Pinball serijalu!

stvarno tuzno!

da li neko mozda ima ProPinball serijal ili barem neki deo ?

timeshock,fantastic journey,big race usa....

neki deo se prodavao uz Svet Kompjutera u serijalu KrshGames-a.
A stvarno ne pripada tamo...

AyS^ je napisao(la):
da li neko mozda ima ProPinball serijal ili barem neki deo ?

timeshock,fantastic journey,big race usa....
imam big race usa, the web i timeshock...

Formula 1 Gp2005.

Ljudi ovde svi nesto traze a niko ne nudi resenje!!!!! :wave:

2112 je napisao(la):
stronghold

red alert2
posto sam izazvao zabunu, da se ispravim: mislio sam da mi preporucite neke slicne igre, a ne da mi neko pokloni ove koje sam naveo!

@vladat1
probaj C&C:Tiberian Sun, ako nisi igrao. prethodnik RA2 je u pitanju, cini mi se da je izbacena krajem 99. godine, i iako su je mnogi kudili to mi je bila omiljena strategija u to vreme!

Poslednja izmena:
vladat1 je napisao(la):
Ljudi ovde svi nesto traze a niko ne nudi resenje!!!!! :wave:

pa reci nam postoji li reshenje u vidu flipera boljeg od pro pinball serijala?

2112 je napisao(la):
stronghold

red alert2

El si probao Knights of Honor. Nije baš kao Stronghold, ali imaš mogućnost da igraš sa Srbijom a i mikromenadžment je dosta razvijeniji.
Pozdrav. :wave:

Moorhuhn je napisao(la):
El si probao Knights of Honor. Nije baš kao Stronghold, ali imaš mogućnost da igraš sa Srbijom a i mikromenadžment je dosta razvijeniji.

Mozda nije u skladu sa temom i mozda sam je promasio ali kad je vec spomenuta Srbija tj. nesto nase moram da se izjasnim kakve sam ja igrice pozeleo da igram jednog dana.
Voleo bi jednog dana da igram igru kao npr. GTA ali da se radnja odvija u Beogradu i da ceo grad do najmanje ulice i objekta bude realno uradjen to bi bilo ludilo.
Ne znam kakav je taj Knights of Honor ali sto se tice nase zemlje-Srbije, imamo toliko ratova i junaka u svojoj istoriji da bi moglo da se napravi dosta strategija i to bas detaljno.

Haha! Pa nikad živ nebi prošao Kneza Miloša, Sajam Ili Bulevar :D

Sentenced je napisao(la):
Haha! Pa nikad živ nebi prošao Kneza Miloša, Sajam Ili Bulevar :D
Da znaš...i to ne bi stradao od murije ili lokalnih gangova, već od nezadovoljnih vozača GSPa, zato što usporava saobraćaj. :D

Poslednja izmena:
zulu je napisao(la):
staaara igra sa amige 'space crusaders', moze za dva i vise igraca po hot seat sistemu, zna li neko nesto slicno za pc?

Secam se igre ja sam je igrao na C64-ci.
Steta sto se tako nesto vise nepravi :-(

Jel ima nesto slicno Mech Wariorru ili Mech Commanderu?

Nazad
Vrh Dno