Šta je novo?

TP-Link WR703N

Bryan Fury

Čuven
Učlanjen(a)
23.04.2005
Poena
630
41o%2B47cak-L.jpg

Jel neko imao možda iskustva sa ovim? U pitanju je wifi ruter koji podržava priključivanje usb 3g modema. Može da se nađe prilično jeftino na netu, nekih 30$, ne znam da li bi radio s nekim 3g modemom sa naših mreža? Uglavnom, koliko sam shvatio rađen je za kinesko tržište tako da je upustvo i interfejs na kineskom, ali može da flešuje sa OpenWRT softverom. Ili možda ima neka bolja/jednostavnija alternativa za jeftin 3g wifi ruter? :)

Trebali bi da funkcionisu bez problema.

Ako ruter ( ili bilo sta drugo ) kupis preko web shop-a imas pravo da vratis ako nisi zadovoljan,bez potrebe da nesto puno objasnjavas...
U WinWin-u web cena za MR3020 je 3299 ( a imaju prodavnice i u NS i Rumi,gde direktno mozes da preuzmes i probas uredjaj )

Imao sam 3420, sasvim je dobro radio. Probao sam ga sa dva razlicita Telenorova i sa VIP modemom.

Uzeo na kraju 703N (oko 25$) i radi sa VIP ZTE 190 modemom :)

Mene interesuje TP-Link TL-WR 702 N,mislio sam sa njim da pojacam signal jer od rutera koji je na drugom kraju stana dobijam nedovoljan signal tj. wireless.U sobi gde mi treba jaci signal imam svic na koji su povezani TV,BLU RAY,modem od IPTV-a i kompjuter te sam mislio da tu povezem ovaj TP-Link i obezbedim wireless za tablet.Da li bi to bilo dovoljno tj. izvodljivo?Puno hvala, ako moze i neka sugestija:)

Molio bih nekog za odgovor jer je ovaj TP-Link na popustu,odnece mi ga neko ispred nosa:d

Može, to će lepo da radi.
Ja ga imam, radi odlično u svim režimima, jedino što nikada nisam probao da ga ostavim danima uključenog, tako da ne znam da li se i koliko greje

Zahvaljujem kolega na odgovoru,uzimam u ponedeljak.Da li je komplikovana instalacija,mogu li da te zamolim za pomoc ako zapne?Pozdrav:wave:

Možeš, naravno.
Meni je on sastavni deo putne opreme, i koristim ga u raznim režimima.
Sajt TP linka daje dosta informacija, user manual odličan.

Kolega kibicer kupio sam tp link 702 i pokusavam da ti posaljem pp ali ne mogu jer pise da ti je prepuno sanduce.Mozes li mi pomoci da instaliram link?Hvala

Uspeo sam kolega,radi pun gas.Spravica je cudo,kako je nisam kupio ranije:type:

Poslednja izmena:
Tek sad uzivam u Nexusu kad je signal pun gas,sada je YouTube fantastican,nema seckanja i gnjavaze.Kibicer mnogo ti hvala za savet,lakse mi je bilo da kupim link nakon tvog odgovora.Ziv bio,pozdrav iz SM:)

Samo jedna mala informacija za kolegu kibicera,TP Link o kome smo pricali drzim stalno ukljucen i nema govora o bilo kakvom zagrevanju.Pozz:wave:

Da li bi radilo externo napajanje - power bank 5600mah 5V/1A na ovom ruteru?

Znam da ima AC adapter i da moze da se napaja sa laptopa.

Dosta putujem pa trazim neko resenje za wifi net. Prvo sam mislio da uzmem neki mifi ruter tipa Huawei E586 ili ZTE MF60 (60-70e u UK) ali sam slucajno naleteo na ovo univerzalno resenje. Cesto u zemljama koristim 3G net ili utp jer wifi retko gde zaista radi po sobama, a uvek nas je 2 sa po 2 uredjaja koji su nakaceni (mob, laptop). Mada generalno 3G je uglavnom dosta bolji od neta koji daju u sobama hotela.

Kontam da je ovo idealan univerzalan ruter za mene. Em mogu da delim 3G net, em mogu da ubodem utp pa da delim hotelski net :).

Druga stvar koja me zanima, da li svaki put moram da podesavam preko web panela ili dugme sa strane 3G/AP radi posao (ne nosim bas uvek laptop, ali mob je non stop sync)?

Nazad
Vrh Dno