Šta je novo?

TP link u client mod-u i konektovanje na zakljucan wifi

dzoni_ml

Cenjen
Učlanjen(a)
01.02.2011
Poena
169
Ljudi imam problem i treba mi sto brzi odgovor(bez neta sam a treba mi)
Imam neki stariji tp link AP koji koristim kad mi nestane net da se zakacim kod komsije :)...znaci promenim adrese na kompu,pristupim mu,stavim na klient mode,na survey izaberen komsu.vradim adrese na automatski i to radi. E sad komsija nije kuci,a zakljucan mu wifi...imam ja sifru medjutim nema sanse da nadjem gde da je ukucam.Kad odaberem njegov wifi on se kao zakaci ali nema neta.Jel zna neko sta moze da bude,tj kako da dodjem do toga da ukucam sifru?
Inace model mog Ap je
TL-WA501G

Odes u wireless settings pa wireless security i postavis sifru koju ti komso ima. Pa tek onda odradis pretragu (survey) i konektovanje.

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru ali kolko se secam tu mi nudi 3 tipa zastite i sve se odnosi na to da ja zakljucam svoj wifi signal.Mada nisam 100% siguran provericu kad dodjem kuci. Sinoc sam pokusavao i cinilo mi se kao da ovaj ap nema tu opciju,pa sam mislio veceras da probam sa upgradom fw-a ili kolko sam video postoje i neke nezvanicne fw verzije koje mogu da se ubace,pa mozda dobijem tu opciju

Probao...nece nikako.
Pre nego sto krenem sa trazenjem nekog drugog fw-a da pitam,da li je uopste moguce kaciti se kao client na zakljucan wifi uz pomoc acess pointa? Mnogo mi je cudno sto google malte ne nista ne izbacuje na ovu temu

Ama bre ja imam wa500g i kacim se na AP koji je obezbedjen sa WPA2. Znaci lepo odes na wireless security i postavis tip enkripcije koji odgovara mrezi na koju se kacis (WEP,WPA,WPA2) i uneses key koji je postavljen, zatim odes na scan i konektujes se na taj wifi koji zelis. Pod network stavkom stavi da ti bude tip dynamic ip (dhcp) kako bi sve parametre dobio od glavnog rutera. Negde gresis cim te zeza.

Vrh Dno