maremas
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2006
- Poena
- 395
Moja oprema
- Monitor
- BenQ ZOWIE RL2755T
- Miš & tastatura
- Logitech M280 i K400 Plus
- Laptop
- Asus N750J
- Mobilni telefon
- Pixel 6a
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam problem sa ovim ruterom, pre mesec dana sam ga dobio kad sam uveo kablovsku, odmah prvi dan je počeo da zeza wi-fi, u smislu da je prestajao da radi posle nekog vremena i da sam morao da ponovo ugasim i upalim ruter da bi proradilo. Taj problem sam prvog dana rešio tako što sam ubacio poslednji firmware TL-WR740N_V4_150105 sa zvaničnog sajta, posle toga, mesec dana sve do jutros je radilo normalno. Na ruter su bežino pobezani PS3, tablet, latpop i telefoni, svi ga vide i konektuju se ali od jutros jednostavno na njima ne radi internet, dok radi normalno na kompu koji mi je preko LAN kabla povezan. Znači intrneta ima
Do jutros sve radilo, odjednom više ništa neće bežično da radi, iako je povezano. Uradio sam i hard reset ono 30/30/30 sekudni i nije pomoglo. Tokom dana mi je bila ekipa iz kablovske, koliko sam video oni su isto ubacivali firmware, pretpostavljam isti, čačkali nesto na ruteru, apdejtovali i modem ali nisu mogli da urade ništa da wifi proradi tako da sam dobio potpuno novi isti ruter, po koji sam otisao kasnije.
Došao kući, povezao i opet isto, ne radi wifi, sve se poveže bežično ali neće net da krene. I na njega sam posle toga ubacio poslednji firmware i isti đavo, menjao sam i kanale na kojima je wifi i ništa. Jel mogu još nešto da uradim i šta može da bude problem, da li je ovaj ruter problematičan pošto vidim da nisam jedini koje zeza wifi, doduše ne ovako da ne radi skroz, već da prekida?
Do jutros sve radilo, odjednom više ništa neće bežično da radi, iako je povezano. Uradio sam i hard reset ono 30/30/30 sekudni i nije pomoglo. Tokom dana mi je bila ekipa iz kablovske, koliko sam video oni su isto ubacivali firmware, pretpostavljam isti, čačkali nesto na ruteru, apdejtovali i modem ali nisu mogli da urade ništa da wifi proradi tako da sam dobio potpuno novi isti ruter, po koji sam otisao kasnije.
Došao kući, povezao i opet isto, ne radi wifi, sve se poveže bežično ali neće net da krene. I na njega sam posle toga ubacio poslednji firmware i isti đavo, menjao sam i kanale na kojima je wifi i ništa. Jel mogu još nešto da uradim i šta može da bude problem, da li je ovaj ruter problematičan pošto vidim da nisam jedini koje zeza wifi, doduše ne ovako da ne radi skroz, već da prekida?