Šta je novo?

TP link tl-wr340g pitanje

stevanix

Slavan
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poena
225
Danas sam uz lap top kupio i tp link gore naveden da bi mogao da konektujem laptop na wifi. U stanu imam 2 racunara desctop koja su povezana preko obicnog svicha i dele konekciju mreza odlicno radi.... imam telekom adsl i digitalnu televiziju ruter je onaj novi hg520s(c)nisam siguran :D Stavio sam umesto switcha ovaj tp link sve podesio povezao kao sto pise u uputstvu kada su racunari povezani preko svica konekcija ne radi , pokrenuo sam autorun sa tp cda i na poslednjem koraku posle unosa sifre na onom delu kad konfigurise pojavi se error i to je to. Siguran sam da sam sve spojio po uputstvima pa me zanima sta bi ovde mogao da bude problem?

Danas mi je bas zanimljiv dan kupio lap top pa se desavaju ti problemcici izgleda da sam usao u seriju :D

Povezi taj ruter sa bilo kojim racunarom ali preko kabla onda otvori Explorer i gore gde se kuca adresa sajta ti ukucaj ip adresu rutera
Ip adresa se nalazi na samom ruteru sa donje strane na nalepnici pocinje sa 192. i tako dalje

Kad to ukucas onda ti trazi user name i pasword treba da je admin i jedno i drugo

Kad udjes u podesavanje podesi sve kao sto je u upststvu ako negde zapne javi:)

da ga povezem isto umesto rutera kao sto sam prvobitno ili samo u struju i jedan kabal od tpa u njega drugi kraj u racunar a treci adsl ruter i tp u onaj izdvojeni dzek ? imam pise mi ispod rutera ip adresa username i pasword.

Mozes da prikljucis sve uredjaje odma ali racunar sa kojim hoces da udjes u meni rutera mora direktno kablom da bude povezan sa njim

Udji u explorer ukucaj ip i ulazis u meni gde direktno podesavas ruter

Nazad
Vrh Dno