Zoza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2006
- Poena
- 425
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo B590
- Tablet
- Samsung
- Mobilni telefon
- Realme 7 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Osedih juče i danas pokušavajući da se telefonom (android) prikačim na SBB-ov ADSL ruter. Pokušavao sam i sa lozinkomi i bez, resetovao sam ruter na fabrička podešavanja pa sve nanovo podešavao, ali sve bezuspešno. Na telefonu se lepo vidi SSID sa punim signalom, ako je podešena lozinka prodje do dodeljivanja IP adrese i onda tako stoji neko vreme , da bi posle tridesetak sekundi krenuo sve ispočetka - connecting itd. i tako stalno u krug. Istim telefonom se bez i najmanje problema kačim na komšijske HG-520c, 530 i raznorazne Hot Spotove po kafićima. Zvao sam SBB podršku i dobio "proveren" savet da resetujem ruter, isključim ga malo iz struje i tako to. Takodje su mi rekli da probam na još nekim uredjajima, pa ako ne radi WiFi i dalje, da im šaljem ruter nazad na zemenu.
To ću svakako i uraditi, ali hteo sam prvo da vidim može li se nešto učiniti i da li postoji neko banalno podešavanje u ruteru za koje ne znam? Evo SS stranice za Wireless podešavanje pa ako vidite da negde grešim, ili znate šta bih još trebao da podesim pomažite!

To ću svakako i uraditi, ali hteo sam prvo da vidim može li se nešto učiniti i da li postoji neko banalno podešavanje u ruteru za koje ne znam? Evo SS stranice za Wireless podešavanje pa ako vidite da negde grešim, ili znate šta bih još trebao da podesim pomažite!