Šta je novo?

TP-Link TD-W8920G vs. 2Wire HomePortal 1700HG

Diabolique

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2005
Poena
316
Tražeći neki adsl wireless ruter, došao sam u ćorsokak.
Napomenuo bih da me ne interesuje Linksys jer kući posedujem jedan WRT55AG i nisam oduševljen kako radi. Kod roditelja imam neki TP-Link TL-WR54* i oduševljen sam kako radi. Ni jednom nisam morao da ga resetujem, za razliku od Linksys-a koga sam resetovao par puta, TP-Link ima više opcija... ali nisam čuo baš pohvalne stvari za TD-W8920G.

Povučen iskustvom sa TP-Linkom odlučio sam da uzmem TP-Link TD-W8920G, ali u poslednjem trenutku sam ugledao 2Wire HomePortal 1700HG.Prvi put čujem za 2Wire firmu, ali sam čuo lepe stvari o njihovim uređajima, kao npr.
You see, this router has 1024 entry NAT table meaning that it can handle large number of simultaneous TCP/IP connections. I tested it with up to 400 connections (p2p, bit-torrent) and it worked just fine.

Da li vredi 2Wire HomePortal 1700HG?

A gde si ga ugledao? Znam da su imali samo na jednom mestu, ali nisu imali adaptere za struju...

hmmm a jel neko moze da mi kaze da li postoji mogucnost da mi neko kaze a gde mogu da nadjem adapter za tp link? znaci ne universal adapter vec bash njegov? ko to prodaje u bgsd?

poz, A

ja sam godinu ipo koristio TD-W8920G, sve dok nisam odlučio da pređem na kabl, i za to vreme nije ni štucnuo. desilo se nekoliko puta da su telekomovci nešto radili sa linijama ali to je sve. u regularnim okolnostima je apsolutno stabilan i odlično radi. jedina rezerva je to što bih uvek prednost dao običnim wifi ruterima (bez internog adsl-modema) jer će ti nekada možda pasti na pamet da se priključiš na kabl, a to sa adsl-wifi-ruterom ne može. nemam iskustva sa 2wire.

Poslednja izmena:
Vec 3 godine koristim 2wire - prezadovoljan sam. Jedini problem koji sam imao je da nadjem odgovarajuci ispravljac za njega, ali sam uspeo.

Ne bih da cepidlacim, ali pravilno je ispravljac, adapter je buvlja-pijaca naziv :D

Poslednja izmena:
ok, znam da dolazi sa adapterom, ali hajde da kazemo da ga vise nemam (izgubio sam ga prilikom selidbe i sada mi treba drugi).
@djordje: nisam hteo da ti odgovorim na ovo cepidlacenje ali ajde:
adapter tehn. uredjaj za prilagodjavanje elemenata, aparata i dr. by Vujaklija

Teško ćeš naći. Ne znam zašto izbegavaš univerzalni. Ispravljač ko ispravljač. Ja na svom ruteru koristim ispravljač od štampača.

U atačmentu je slika nalepnice na gornjoj strani ispravljača kojeg sam dobio u istoj kutiji sa kupljenim TD-8920G, i koji mi već 10 meseci radi sasvim OK

Prilozi

• 8920.jpg
    8920.jpg
    56.8 KB · Pregleda: 71
Nazad
Vrh Dno