Šta je novo?

TP-LINK TD-8840T i ISDN

studiovpc

Čuven
Učlanjen(a)
21.01.2003
Poena
650
Kratko i jasno pitanje da li TP-LINK TD-8840T radi sa Telekomovim ADSL-om ali preko ISDN linije, valjda je za ISDN koriscen Annex B standard a ovaj router podrzava sve osim B, pa ako neko zna radi li ili ne sa isdn linijom neka javi? Dobio sam ovaj router pa bih da zamenim lelekomov roze modem... Mada sto je najgore od svega, ja imam onaj MTX882 i ISDN liniju a gledam na Telekomovim sajtu pise da za ISDN ide MTX882u a na mom uopste ne pise to "u" u nazivu... A naravno imam ISDN box i linija je provereno ISDN (tako kazu u posti) a i telefon koji imam je za ISDN liniju, ima siru bananicu za konekciju kao kod mreznih kartica.... Tako da me zanima da li ce da mi radi ovo novo sokocalo? :) pozz

Poslednja izmena:
ISDN linija Annex B
Obicna linija Annex A
Taj ruter je Annex A tako da nece raditi.
BTW, kakav si spliter dobio uz ruter?

Poslednja izmena:
neki kineski FUN-JIN hehehe klasika neka sto?

pade mi sad nesto na pamet jel je Annex B hardverski drugaciji ili je u pitanju sam softver da ne moze mozda da se flesuje FW od TB verzije ona je za Annex b?

Poslednja izmena:
Pitam zato sto za ISDN liniju ide i drugaciji spliter. Ako ruter i hoce da radi treba ti poseban spliter. Mislim da uz taj ruter ide spliter koji izgleda slicno kao ovaj u atacmentu. Ako si dobio mali sivi, kockasti spliter on je za obicnu liniju.
To za flesovanje neznam, ali prvo uradi backup pa onda stavljaj nov firmware.

Prilozi

• ADSL-Splitter-Over-ISDN.jpg
    ADSL-Splitter-Over-ISDN.jpg
    10.7 KB · Pregleda: 46
resio sam ja problem na drugi nacin, uzecu najverovatnije ZyXEL P660RU-T3 po svemu sudeci...

Vrh Dno