salecar87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.03.2012
- Poena
- 170
Devojka se konektuje na net tako sto je sbb (onaj socijalni, valjda cisko) ruter povezan sa tp link ruterom. Ne mogu sad tacno da vidim koji je, nisam kod kuce, ali rec je o onom belom, jeftinom i kod nas veoma popularnom. Dogodilo se to da je posle grmljavine riknuo sbb ruter (dobila je novi), a ovaj tp link bise ne sljaka kao pre
Kad ih povezem, na oba rutera svetle lampice ali nema konekcije. Pise ono No internet connection. Udjem na podesavanja tp link rutera, tamo pise Wan dissconnected. Dok je sve to pre sljakalo, secam se da sam ih samo povezao, resetovao i vozi. Jel moguce da cu sad morati nesto rucno da podesavam, ili je mozda tp link ruter riknuo? Da je riknuo da li bi mi onda uopste dao da udjem u
podesavanja? Izvinjavam se zbog gresaka ako ih ima, pisem sa telefona.
Kad ih povezem, na oba rutera svetle lampice ali nema konekcije. Pise ono No internet connection. Udjem na podesavanja tp link rutera, tamo pise Wan dissconnected. Dok je sve to pre sljakalo, secam se da sam ih samo povezao, resetovao i vozi. Jel moguce da cu sad morati nesto rucno da podesavam, ili je mozda tp link ruter riknuo? Da je riknuo da li bi mi onda uopste dao da udjem u
podesavanja? Izvinjavam se zbog gresaka ako ih ima, pisem sa telefona.