Šta je novo?

Tower cooler za Phenom 955

F23.2

Cenjen
Učlanjen(a)
02.10.2010
Poena
151
Dakle moram da započnem temu ne bi li dobio više informacija za kupovinu dobrog kulera do 70e.
Dakle imam na umu nekoliko kulera koji su mi zapali za oko...a da nisu vodena hlađenja.

1.True Black
2.Prolimatech Super Mega
3.NOCTUA - NH-D14
4.NOCTUA - NHC12PSE14
5.XIGMATEK Thor's Hammer

To su mi neki favoriti...obzirom da su mi trenutno temperature malo veće nego što bih ja voleo...3,4Mhz idle temp 38-42C.....Full load 50-56C.

Sad izvolte :) dajte komentare je u svakom slučaju moram da uzmem neki dobar kuler i zamenim ovaj moj ubogi stari HyperTX!

ja bi tu isao na NOCTUA - NH-D14 jedan je od najboljih air kulera uz prolimatech megahalems mada je po nekim testovima i ispred njega..naravno ako mozes da ga nadjes,posto u poslednej vreme nisma video nesto te top kulere..slobodno me demantujte..

Definitivno nh-d14, uz silver arrow najbolji vazdusni kuler trenutno. Sto se tice dostupnosti ima ga na 2-3 mesta, ako ne uspes sam da ga pronadjes posalji mi pm...

I ja sam se malo više zagledao u D14,koliko sam video po testovima jači je od H70...Videću sutra da li ih ima ali koliko znam naše uvoznike verovatno će nešto biti sledeće nedelje,ipak su bili praznici :)

I taj 212 ce da ti pravi buku pod load prilicnu. Zato i kosta toliko koliko kosta. Po meni ne vredi. Zato Megahalems uzmi, stavi mu jednu Noctuu da ga ladi.....ili narani svinje....
Ovaj test je bez veze sto je lik odradio. Drugar je zamenio pre neki dan 212 Megahalemsom, i spustio temp. za citavih 20c....

Poslednja izmena:
Presao sam sa cm212+ na NH-D14 i mogu samo reci da je razlika u temp poprilicna.
Jeste da kuler nije bas jeftin ali dobije se full pakovanje i veoma dobro hladi.

Nazad
Vrh Dno