Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo je oblast gde skoro ništa ne razumem. Naime registrovao sam besplatan domen na *.tk i napravio (prvi put u životu) jednostavnu web stranicu (Microsoft Font page). Kako da stranicu postavim na novoregistrovani domen?
To sto si registrovao .tk domen... pa, kao prvo to nije domen, vec samo redirekcija. Sta to znaci? Pa, svoju stranicu postavi na neki server (npr. na prostor koji si dobio kad si otvorio nalog za Net), i onda idi na www.tk, gde ces zadati da svako ko otkuca u browseru www.TvojSajt.tk bude prebacen na npr. users.provajder.co.yu/TvojUserName. E, sad kako da prebacis sajt na server tvog provajdera? Za odgovor na to pitanje, preporucujem ti da posetis moj sajt gde ces naci to objasnjenj (i jos mnogo toga!). Adresa je www.zoniweb.cjb.net
[i ova moja adresa je redirekcija. Ona zapravo znaci da svako ko otkuca www.ZoNiWeb.cjb.net bude prebacen na home.drenik.net/znnet]