Šta je novo?

Totalni noob a zeleo bih Sky Star 2

jonesba

Slavan
Učlanjen(a)
01.01.2007
Poena
320
DAkkle o cemu se radi...kad kazem da sam noob to shvatite kao da pojma nemam o ovome bukvalno cuo sam da je dobro...E sad ja bih zeleo sledece da mogu da posedujem...

1.Hteo bih da gledam satelitsku TV na PC za dz ako moze i to ce verovatno ici preko 22inca(kad se kupi) za pocetak 17inca...Sto se tice neta imam 64K Wireless ali nash provajder daje do 512K pakete i nisu skupi ali generalno meni nije trebao pa nisam ni uzimao...

Dakle sta meni treba od opreme sta da kupim...predlozite 2 varijante najjeftiniju i preporucenu...

Nadam se da bi neko mogao laicki da me poduci svemu ovome,citao sam one strane i domace forume posvecene sat tv ali nish ja tu ne razumem...Posto zivim u selu jedino imamo dve opcije ili anenski kabl i budjava antena koja vata samo hrt ili kupovina total tv paketa ali se mojima ne svidja mesecno placanje plus sto nismo sigurni kako bi to islo preko kompa i monitora(u mom slucaju)

Super stvarčica za male pare! To što si noob nema nikakve veze, slobodno je uzmi pa će ti sve biti mnogo jasnije kada to što čitaš po forumima primeniš u realnom radu. Moje iskustvo je da nema mnogo veze da li je nova ili polovna obzirom na razliku u ceni, koliko vidim polovne mogu da se nadju za 30-ak EUR. Preporučujem ti 2.6c ili 2.6d iste su, razlika je što d ima daljinski. Odmah da ti kažem da total TV nećeš moći da gledaš na Sky Star kartici, u stvari može, ali ne legalno i trebaće ti malo vremena i muke oko Card Sharing-a, a i veza ti je slaba za CS. Ja sam je uzeo pre godinu dana i do sada je najiskorišćenije parče hardvera koje sam ikad imao. Imam neku domaću antenu prečnika 120cm, ručni pozicioner za menjanje satelita, sve to sa SS2 2.6c konverterom i kablom košta ispod 100EUR. Ima i drugih skupljih, ne mnogo boljih, ali dosta komfornijih rešenja, kao recimo DreamBox 500s i jači. Dobra stvar je što ako i kad kasnije nabaviš uslovno bolji uredjaj koristiš istu opremu, tako da nećes imati dodatni izdatak. Ima dosta raznih foruma ali mi je ovaj najpregledniji, obrati pažnju na podforume Dbox i DVB kartice.

Nazad
Vrh Dno