Šta je novo?

Total War: Warhammer

Celitano

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
29.12.2014
Poena
59
Creative Assembly je "slučajno" potvrdio ono što smo svi očekivali!!:)
http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-14-total-war-warhammer-revealed
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?677233-Total-War-WARHAMMER-officially-revealed

A Total War Center.net user called "StormOfRazors" spotted a quote from Creative Assembly's Mike Simpson, in which he reveals the unannounced treasure... "and taking the series to a fantasy setting with Total War: Warhammer."

That's all we have for now. We've asked Sega for comment. I wouldn't be surprised if the company announces the game shortly, now it's out in the wild.
Odlična vest za sve TW i Warhammer fanove.:)
Pošto je informacija o prirodi sledeće TW igre izašla u javnost, očekujem da nas iz Sege uskoro počaste i detaljnijim informacijama o igri.:)

Sobzirom da SEGA ima samo jedan studio koji moze nesto da uradi sa Warhammer licencom bilo je kroz ocekivano. Samo sto sam mislio da ce pre Atile, ali dobro Atila je standardni expansion posle glavne igre kao sto je bio Napoleon i Fall of the Samurai.

I dosta je bilo vise drugih delova. Rome 2, Shogun 2, Medieval 2... a rekli su da treci deo nece praviti jos dugo dugo. Warhammer ce biti bar jedna osnovna igra i 100 DLC's + expanzija tj. stand alone, ili dva.

Nadam se samo da nece upropastit lore pokusavajuci da naprave neki Multiplayer balans. Fantasy igre definitivno nema sanse balansirati za MP.

Valjda su se naučili pameti posle Rome 2, pa neće izbaciti igru kojoj treba minimum godinu dana dodatnog peglanja da bi ličila na nešto.

Neverovatan sam fan Warhammera i iskreno tužan što su ovi nesposobnjakovići i majstori hiperprodukcije dobili licencu. Naravno, očekujem nedovršenu igru, prepunu bagova, u njihovom stilu.

Nadam se samo da nece upropastit lore pokusavajuci da naprave neki Multiplayer balans. Fantasy igre definitivno nema sanse balansirati za MP.

Ne verujem da ima mesta panici. Čisto sumnjam da će se uopšte udubljivati u lore. Teško da će ovo biti išta više od skina za njihovu igru.

Poslednja izmena:
Ne verujem da ima mesta panici. Čisto sumnjam da će se uopšte udubljivati u lore. Teško da će ovo biti išta više od skina za njihovu igru.

Ako bude isti engine onda je 100% fail. Ako se potrude za novi engine i novu mehaniku i animacije onda ima nade.

Mislim da je stvarno smesno kada bi za Warhammer koji ce verovatno 2016 da izadje koristi engine jos iz Empire, jos uvek nikakav Multi CPU i GPU support, bez povecanog mesta za memoriju animacija(animacije maceva a u rukama drze sekire i toljage), x64 OS support i ostalo.

Ovo im je stvarno prilika da odrastu kao kompanija i da se usklade sa vremenom. Ako budu pokusali reskin ja cu javno da ih se odreknem.

btw, sećate se one Warhammer strategije koja je izašla otprilike u isto vreme kad i Medieval 2? To sam BAŠ voleo kao klinac. Bitke su bile baš u TW fazonu samo što je kampanja bila totalno linearna, nije bilo onog strateškog 4X fazona iz TW igara. Heroji su bili super odrađeni, otključavanje skilova i čitav inventar ko u RPG igrama. I grafika mi je bila premoćna.
Posle kada sam dobio internet i nekad se opet setio te igre, saznao sam da uopšte nije dobila neke dobre ocene. Šteta... Kupio bih je kada bi je stavili na Stim, ali verovatno ima problema sa licencom a interesovanje za igru nije veliko pa ko zna hoće li se to ikada desiti.

Creative Assembly je jedan od boljih developera, tuga ih je snasla od momenta kada ih je kupila sega, koja je i upropastila i mnoge developere i mnoge licence ukljucujuci i warhammer

+1
Odličan, izuzetno ambiciozan developer i to ne samo kada su strategije u pitanju (što su dokazali sa svojoj Alien igrom).:)
Krivica za to što se njihove igre neretko puštaju u prodaju mesecima pre vremena i što se muzu DLC sadržajem leži na izdavaču. Rome 2 je odlična igra koja bi možda mogla da se nazove i najboljom u serijalu da je samo provela još koji mesec u kuhinji. :)
Očekujem da Atilla bude ono što je Rome 2 od početka mogao biti da je dovršen, pa će to uz malo sreće popraviti reputaciju koju CA sada ima kod besnih sobnih stratega.:)

Poslednja izmena:
...Ne verujem da ima mesta panici. Čisto sumnjam da će se uopšte udubljivati u lore. Teško da će ovo biti išta više od skina za njihovu igru.

Slažem se, ako ne bude udubljivanje u lore, i još ako igra bude politički korektna... to baš i neće biti WH, nažalost.

btw, sećate se one Warhammer strategije koja je izašla otprilike u isto vreme kad i Medieval 2? To sam BAŠ voleo kao klinac. Bitke su bile baš u TW fazonu samo što je kampanja bila totalno linearna, nije bilo onog strateškog 4X fazona iz TW igara. Heroji su bili super odrađeni, otključavanje skilova i čitav inventar ko u RPG igrama. I grafika mi je bila premoćna.
Posle kada sam dobio internet i nekad se opet setio te igre, saznao sam da uopšte nije dobila neke dobre ocene. Šteta... Kupio bih je kada bi je stavili na Stim, ali verovatno ima problema sa licencom a interesovanje za igru nije veliko pa ko zna hoće li se to ikada desiti.

Warhammer: Mark of Chaos. Još jedna potencijalno odlična igra koju ubiše bagovi.

Mark of Chaos pamtim i po jednom od najboljih trejlera. :)

[YOUTUBE]dNFGJQIW5ZM[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Mislim da je takođe bila prva "totalvorolika" igra u kojoj si mogao da jasno individualno razlikuješ jedinice, u formaciji od npr. 40 vojnika je svaki ili skoro svaki bio drugačiji.

Opet isti engine, jos od Empire.

Za mene CA vise ne postoji kao developer. Mogu da se prijave u privredni registar kao farma za muzu krava.

Jel potvrđeno da stvarno koriste isti endžin?
Mada, ako i koriste ne mora da znači da će igra po izlasku biti raspad kao Rome 2, pod uslovom da fino ispeglaju endžin i ovaj puta ne puste igru u prodaju pola godine pre vremena.

Poslednja izmena:
Hype do krova! Ovde bi mogao da padne jedan pre-order.,)

Jel potvrđeno da stvarno koriste isti endžin?

Sa officijelnog foruma:

"Total War: WARHAMMER will be built on the latest iteration of the TW3 Engine. The previous iteration of this engine was last used in Total War: ATTILA.

-Will"

"Each Total War title is built on the next iteration of our TW Engine series, pushing for the latest in technical and visual enhancements, and Total War: WARHAMMER is no exception. Total War: WARHAMMER will be built on the latest iteration of the TW3 Engine. The previous iteration of this engine was last used in Total War: ATTILA.

-Will CA"

Samo iteracije. Sto znaci nista od x64, nista od koriscena dodatne memorije da animacije sekira ne budu iste kao maceva, opet odvratan i ne upotrebljiv sistem borbe prsa u prsa, ponovo katastrofalne formacije, opet neki globalni Armor i HP sistem jedinca, opet uzasno lose optimizovan view distance / detail distance / LOD.

Sve u svemu, Total War je postao krava muzara za SEGU i dok se ljudi ne opamete samo ce da stancuju igre i DLC's.

Poslednja izmena:
Zanimljivo, igra je tek najavljena ali pojedinci ipak znaju sve o njoj: od toga kakva će biti optimizacija do detalja o gejmpleju.:trust:

‘Total War WARHAMMER - Introducing…’ will provide an exclusive look at some of the most spectacular battlefield units brought to life from the high fantasy, Warhammer universe.
The series kicks off with the magnificent and ferocious Demigryphs.

Part lion and part eagle, these noble monstrous cavalry are ridden by only the most renowned knights of the Empire. Clad in ornate plate armour, their densely muscled frames enable them to thunder into combat, tearing their foes limb from limb and spreading fear among the enemy ranks.

In-Engine trailer :)

Au preterase ga malo u ovom traileru.

Vrh Dno