Šta je novo?

Total TV

yugokoral

Cenjen
Učlanjen(a)
08.12.2014
Poena
180
Da li je neko raskidao ugovor pre isteka?
Kako to funkcioniše?

Da li je neko raskidao ugovor pre isteka?
Kako to funkcioniše?
Meni istice ugovor u februaru 2026. Juce sam bio u poslovnici da se raspitam i devojka koja radi mi je rekla da misli da cu morati samo da platim 2000 dinara za popust koji sam dobio pri produzenju ugovora od (prva) 4 meseca po 500 dinara. Poslala je zahtev finansijskoj sluzbi i sad cekam odgovor.

Meni istice ugovor u februaru 2026. Juce sam bio u poslovnici da se raspitam i devojka koja radi mi je rekla da misli da cu morati samo da platim 2000 dinara za popust koji sam dobio pri produzenju ugovora od (prva) 4 meseca po 500 dinara. Poslala je zahtev finansijskoj sluzbi i sad cekam odgovor.
Javi da li je sigurno tako.

Pitanje, kada se raskida usluga (nije pod ugovornom obavezom) da li se vraca i antena ili samo box?

Nadjoh ovo:

Tu pise da se vraca samo LNB, box, antena ne. Da li neko zna da li moze kao sto pise u clanku da se vrati oprema slanjem? Ugovor se vodi na rodjaku koja ne zivi ovde a hoce da prekine tu uslugu pa cemo uraditi ovlascenje, rekli su mi na Fejs podrsci da treba "Ovlašćenje da treće lice može raskinuti ugovor umesto vlasnika ugovora."

Oprema koja se vraća je risiver sa karticom i daljinski. LNB i antena se ne vraćaju.

Meni su tražili sve i nisu hteli da dođu da uzmu.

Tražili sat antenu da odneseš u poslovnicu? Taj ko je tražio je to verovatno uzeo za sebe, jer se antena ne vraća.

Tražili sat antenu da odneseš u poslovnicu? Taj ko je tražio je to verovatno uzeo za sebe, jer se antena ne vraća.
To su mi rekli telefonom kada sam odjavljivao istekli ugovor i servis.

Ma ne traže antenu, samo risiver i karticu. U stvari im je najvažnije da se kartica vrati. Kod onih starih risivera. Ovi noviji irdeto risiveri i nemaju karticu

Moj je sa karticom, više od 6 godina u upotrebi. Ovaj iz MTS-a nema i jako je mali. Moj drugi problem je što traže da potpišem raskid/terminaciju ugovora koji je u ime mog prminulog brata i da im dostavim umrlicu.

Moj je sa karticom, više od 6 godina u upotrebi. Ovaj iz MTS-a nema i jako je mali. Moj drugi problem je što traže da potpišem raskid/terminaciju ugovora koji je u ime mog prminulog brata i da im dostavim umrlicu.
@CountMike ma bezobrazluk ovi iz SBB sam monter,zakacio sve caskom doduse jos koristim,A imao sam i mSAT odneo risiver i daljinac,posle 1-2 dana dodjose dvojica,skinuse antenu i odnese...posle sat vremena me zove neko kaze da je iz MTS Kg. i pita jesu li ovi odneli antenu,a prilikom raskida odneo ja ovo u poslovnicu ona pise raskid ali ne uzima opremu???Posle par dana zovu iz Bg. kaze Odobren vam je raskid na moju konstataciju gospodjo sta imate vi da mi odobravte ili ne,UO je istekla i ja sam vec bio u Topoli i donosio opremu.Nista ona samo ponovi odobren vam je raskid,i prekide vezu i onako sav besan (jer me zezaju ocigledno),zamolim komsiju sednemo u kola i pravo tamo.Dajem opremu i kazem tipa pa vi mislite da cu ja,svaki dan dase setam do Topole...njih 2 u poslovnici samo cute uzese opremu ja potpisa i tako se zavrsila avantura sa mSAT-om i plus mi naplatilili ceo mesec pa posle nekih 20-25d kao neka kamata?Sve sam im platio i po pitanju njihovog satelit tv daleko im krasna kuca,

@Matrix69 tema za mSAT

Da, to moraš da dostaviš da bi se ugovor raskinuo.
Ja sam imao isto peripetije sa njima kada je tast preminuo. PIsao sam naširoko o tome onomad

Koga zanima, za produženje uo za stare korisnike u poslovnici nude 6mes 50% kao neku save desk ponudu.

Pa meni je već 5. godina ugovora bolje išta nego ništa

Nazad
Vrh Dno