Meni istice ugovor u februaru 2026. Juce sam bio u poslovnici da se raspitam i devojka koja radi mi je rekla da misli da cu morati samo da platim 2000 dinara za popust koji sam dobio pri produzenju ugovora od (prva) 4 meseca po 500 dinara. Poslala je zahtev finansijskoj sluzbi i sad cekam odgovor.Da li je neko raskidao ugovor pre isteka?
Kako to funkcioniše?
Javi da li je sigurno tako.Meni istice ugovor u februaru 2026. Juce sam bio u poslovnici da se raspitam i devojka koja radi mi je rekla da misli da cu morati samo da platim 2000 dinara za popust koji sam dobio pri produzenju ugovora od (prva) 4 meseca po 500 dinara. Poslala je zahtev finansijskoj sluzbi i sad cekam odgovor.
To su mi rekli telefonom kada sam odjavljivao istekli ugovor i servis.Tražili sat antenu da odneseš u poslovnicu? Taj ko je tražio je to verovatno uzeo za sebe, jer se antena ne vraća.
@CountMike ma bezobrazluk ovi iz SBB sam monter,zakacio sve caskom doduse jos koristim,A imao sam i mSAT odneo risiver i daljinac,posle 1-2 dana dodjose dvojica,skinuse antenu i odnese...posle sat vremena me zove neko kaze da je iz MTS Kg. i pita jesu li ovi odneli antenu,a prilikom raskida odneo ja ovo u poslovnicu ona pise raskid ali ne uzima opremu???Posle par dana zovu iz Bg. kaze Odobren vam je raskid na moju konstataciju gospodjo sta imate vi da mi odobravte ili ne,UO je istekla i ja sam vec bio u Topoli i donosio opremu.Nista ona samo ponovi odobren vam je raskid,i prekide vezu i onako sav besan (jer me zezaju ocigledno),zamolim komsiju sednemo u kola i pravo tamo.Dajem opremu i kazem tipa pa vi mislite da cu ja,svaki dan dase setam do Topole...njih 2 u poslovnici samo cute uzese opremu ja potpisa i tako se zavrsila avantura sa mSAT-om i plus mi naplatilili ceo mesec pa posle nekih 20-25d kao neka kamata?Sve sam im platio i po pitanju njihovog satelit tv daleko im krasna kuca,Moj je sa karticom, više od 6 godina u upotrebi. Ovaj iz MTS-a nema i jako je mali. Moj drugi problem je što traže da potpišem raskid/terminaciju ugovora koji je u ime mog prminulog brata i da im dostavim umrlicu.
Da, to moraš da dostaviš da bi se ugovor raskinuo.Moj je sa karticom, više od 6 godina u upotrebi. Ovaj iz MTS-a nema i jako je mali. Moj drugi problem je što traže da potpišem raskid/terminaciju ugovora koji je u ime mog prminulog brata i da im dostavim umrlicu.
@momsab u redu hvala na upozorenju,i linku.@Matrix69 tema za mSAT
MTS na satelitu
Zvanicna ponuda.. https://www.mts.rs/privatni/televizija/tvusluge/msat-tvforum.benchmark.rs
Malo je to!Koga zanima, za produženje uo za stare korisnike u poslovnici nude 6mes 50% kao neku save desk ponudu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari