Šta je novo?

Total TV na vise televizora?

bogdan850

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2010
Poena
151
Imam total tv,ali zelim da ga koristim na vise televizora u kuci,da li mi je potreban poseban resiver za svaki tv(koji se dodatno naplacuje uz pretplatu,) ili mozda mogu da kupim neki koji moze da to odradi da njima ne placam jos vise nego sto placam a imam samo na jednom tv-u?

Pa, realno mislim da ne bi naplacivali dodatno za svaki risiver da nije potrebno stvarno da imash josh jedan takav uredjaj i da ti oni puste josh jednu liniju. Ovako bi u najboljem sluchaju imao isti kanal na oba televizora, tj ne bi mogao da gledash razlichite kanale na razlichitim televizorima u isto vreme.

Usluga se zove TotalTV kuca i jedini nacin da gledas razliciti program na svakom tv je da svaki tv ima svoj risiver.

Ne samo fiksni, nego fiksnu liniju do svakog risivera, isto tako na tanjiru za svaki risiver ide odvojen kabl, tako da te čeka gomila kablova po kući. Doplata po risiveru nije nešto strašna, red veličine 350 dinara ili tako nešto - ispravite me ako grešim.

Ne samo fiksni, nego fiksnu liniju do svakog risivera, isto tako na tanjiru za svaki risiver ide odvojen kabl, tako da te čeka gomila kablova po kući. Doplata po risiveru nije nešto strašna, red veličine 350 dinara ili tako nešto - ispravite me ako grešim.
Kako mislis liniju do svakog risivera? Sta ce im to? Na jedan risiver ne ide linija uopste,ne vidim logiku.
Verovatno treba za svaki risiver po jedan LNB,sto znaci da ili ti daju jos jedan LNB na starom tanjiru ili dobijas jos jedan tanjir sa jednim LNB.
Da,cena je 350 dinara.

Mislim da bi se to okarakterisalo kao legitimni CS.
Aha,znaci treba ti dve linije tj.dva broja,da svaki risiver vezu za po jedan,samo formalno,jel tako? ***,pa sto ne vezu na jednu liniju dva risivera,neka vode evidenciju,sta ih bole uvo,retko ko ima dve linije.
Uostalom,ako dobijes poseban LNB,poseban risiver,nema tu nikakve price o CS.

Potrebna je samo jedna telefonska linija i dobija se quad ili twin lnb, ako se ne varam.Uostalom, imate na sajtu TotalTV-a sve objašnjeno:

Total TV kuća omogućava praćenje različitih kanala istovremeno na više televizora – do 4 ukupno.
Za svaki televizor neophodna je instalacija digitalnog prijemnika (1 osnovni, koji može biti i HD ili DVR i do 3 dodatna, koja mogu biti samo SD). Samo uz plaćanje mesečne rente po svakom dodatnom SD digitalnom prijemniku, na istima se može pratiti programski paket izabran na osnovnom digitalnom (SD, HD ili DVR) prijemniku.

CENA
Mesečna renta dodatnog digitalnog prijemnika 350 din

Napomena:
* Da biste koristili uslugu Total TV kuća potrebno je da imate fiksnu telefonsku liniju (bez dododatnih troškova za korisnika).

Ma nesto mi na poslu blokira Totalov sajt...Znaci,bio sam u pravu,hvala Darius..

Ta fiksna linija služi da bi ovi iz Totala mogli da pozovu tvoj resiver kako bi proverili da li je i dalje na tom kućnom broju.
Montažer mi je rekao da može i neki običan resiver da se spoji ali onda ako na jednom promeniš kanal promenuo si i na drugom.

Nazad
Vrh Dno