Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Evo ga, čim sam objavio post ovde legla uplata od tačno 1945 din od nekog Serbia Broadbenda- Srpske kablovske.
Nema, zemlja za poželt.

Evo sa kakvim kompanijama imamo posla:
Imao sam u Yetell banci trajni nalog za plaćanje izmedju ostalog i za Total Tv, i kada sam dobio iz banke obaveštenje da je pristigao račun za Total Tv,
ja sam mahinalno stisnuo "plati" i ne zagledajući u račun osim cifre naravno.
Sledeći mesec je stiglo iz Yetell banke obaveštenje da ne može više da se koristi trajni nalog za Total Tv , a iz Telekoma da dođem račun za Maj, znači nije prošla uplata.
Pogledam malo detaljnije i vidim da su promenili broj računa, dobro moja greška, ali pošto živimo u iole normalnoj državi, računam 21. vek informacione tehnologije, ispraviće neko grešku.
Medjutim, naravno krene vožnja izmedju Yetella i Telekoma, da bi na kraju se oboje složili da je najbolje da nadjem banku u kojoj je otvoren stari račun za Total Tv pa pošto su pare kod njih da oni nešto pomognu.
Nije teško, nadjem banku od starog Totala, i gle čuda, račun je otvoren u Yetell banci.
Trenutno se svi prave mrtvi, i ovi što sam uplatio u njihovoj banci i ovi drugi koji su preuzeli Total, a kao nisu preuzeli i tekući račun.
Koja Moskva, koji Pariz, koji London, njima je **** zinulo za mojih 1945 din, i onda me zovu da obnovim ugovore.
Ne znam kome bih se mogao dalje žaliti u ovakvoj uredjenoj državi.
To je verovatno SBB-ov račun

Ima li još neko da mu nije stigao račun za jul na mail? Odkada ih je mts uzeo stizali mi 8.-9. u mesecu a sada ništa. Inače mi je istekao ugovor 31.jula,vratio opremu, ovaj je poslednji.
Da li ima razlike u računima od meseca do meseca, poziv na broj ili nešto drugo, da samo prepišem prošli na uplatnicu?

Isti su svi podaci što se plaćanja tiče. Eventualno da sačekaš još neki dan za račun jer je rok plaćanja uvek 25-i u mesecu.

Jesi odmah vratio opremu po isteku ugovora ili si morao da najaviš recimo početkom jula ? Jel te nisu smarali oko toga ili nudili prelazak na MSAT ili tome slično ?

Ugovor je bio na oca, star čovek, teško ide, išli smo mesec dana ranije za svaki slučaj i popunili zahtev za prekid usluge.
Zvali sutra sa onog 064733 broja da su primili zahtev, nisu ništa nudili, rekao sam da imaju supernovu pa im ne treba i ovo sa istom ponudom, bili ok, rekli da dođe kad istekne ugovor što smo i uradili, doneli i razdužili opremu.

Ima li još neko da mu nije stigao račun za jul na mail? Odkada ih je mts uzeo stizali mi 8.-9. u mesecu a sada ništa. Inače mi je istekao ugovor 31.jula,vratio opremu, ovaj je poslednji.
Da li ima razlike u računima od meseca do meseca, poziv na broj ili nešto drugo, da samo prepišem prošli na uplatnicu?
Evo ja nemam za Jul , zvao na 19955 i diktirala mi poziv na broj i broj racuna , ja uporedim sa racunom iz Maja i sve se slaze

Jel prekida nekome ton na Arenama? I to sam primetio isključivo kada je prenos F1 i MotoGP. Jedno 5 puta u minutu na 2-3 sekunde.

Pozdrav,imam pitanje.Posto sam iz CG i imam total TV na selu koji se vodi na moga djeda da majčine strane,i hoću da uvedem na svoje ime total.Posto total ima više resivera,crveni i žuti su skoro isti a zeleni je različiti.I sad u osnovnom paketu dobiješ žuti ili crveni,a u ostala dva zeleni.Svidja mi se zeleni,pa da vas pitam koji je bolji.

Pozdrav,imam pitanje.Posto sam iz CG i imam total TV na selu koji se vodi na moga djeda da majčine strane,i hoću da uvedem na svoje ime total.Posto total ima više resivera,crveni i žuti su skoro isti a zeleni je različiti.I sad u osnovnom paketu dobiješ žuti ili crveni,a u ostala dva zeleni.Svidja mi se zeleni,pa da vas pitam koji je bolji.
Bolje trazi nesto kao nov korisnik imaces bolje uslove

Kolege forumaši, odbio sam predlog mts-a za zamenom opreme i odbio sam zakljucivanje novog ugovora sa njima.
Na to su mi odgovorili da se javim u poslovnicu i da raskinem ugovor koji je zaključen sa totalom.
Taj ugovor važi do 1. Aprila 2026. godine

Imaju li prava da me primoravaju na prevremeni raskid ugovora i koje su moje opcije u ovoj situaciji ?

Mislim da te ne moze niko naterati . Ja sam bez UO vec godinama. Zvali da mi nude jedan messec za dinar,ja ih odbio,rekao da necu UO i ona rece ok. Tako nameravam da kotrljam dok ide iako me deru 500 din za drugi risiver pa bi me izaslo jeftinije da potpisem ugovor ali nesto ne bih.

Vrh Dno