To je verovatno SBB-ov računEvo sa kakvim kompanijama imamo posla:
Imao sam u Yetell banci trajni nalog za plaćanje izmedju ostalog i za Total Tv, i kada sam dobio iz banke obaveštenje da je pristigao račun za Total Tv,
ja sam mahinalno stisnuo "plati" i ne zagledajući u račun osim cifre naravno.
Sledeći mesec je stiglo iz Yetell banke obaveštenje da ne može više da se koristi trajni nalog za Total Tv , a iz Telekoma da dođem račun za Maj, znači nije prošla uplata.
Pogledam malo detaljnije i vidim da su promenili broj računa, dobro moja greška, ali pošto živimo u iole normalnoj državi, računam 21. vek informacione tehnologije, ispraviće neko grešku.
Medjutim, naravno krene vožnja izmedju Yetella i Telekoma, da bi na kraju se oboje složili da je najbolje da nadjem banku u kojoj je otvoren stari račun za Total Tv pa pošto su pare kod njih da oni nešto pomognu.
Nije teško, nadjem banku od starog Totala, i gle čuda, račun je otvoren u Yetell banci.
Trenutno se svi prave mrtvi, i ovi što sam uplatio u njihovoj banci i ovi drugi koji su preuzeli Total, a kao nisu preuzeli i tekući račun.
Koja Moskva, koji Pariz, koji London, njima je **** zinulo za mojih 1945 din, i onda me zovu da obnovim ugovore.
Ne znam kome bih se mogao dalje žaliti u ovakvoj uredjenoj državi.
Evo ja nemam za Jul , zvao na 19955 i diktirala mi poziv na broj i broj racuna , ja uporedim sa racunom iz Maja i sve se slazeIma li još neko da mu nije stigao račun za jul na mail? Odkada ih je mts uzeo stizali mi 8.-9. u mesecu a sada ništa. Inače mi je istekao ugovor 31.jula,vratio opremu, ovaj je poslednji.
Da li ima razlike u računima od meseca do meseca, poziv na broj ili nešto drugo, da samo prepišem prošli na uplatnicu?
Bolje trazi nesto kao nov korisnik imaces bolje uslovePozdrav,imam pitanje.Posto sam iz CG i imam total TV na selu koji se vodi na moga djeda da majčine strane,i hoću da uvedem na svoje ime total.Posto total ima više resivera,crveni i žuti su skoro isti a zeleni je različiti.I sad u osnovnom paketu dobiješ žuti ili crveni,a u ostala dva zeleni.Svidja mi se zeleni,pa da vas pitam koji je bolji.
Jel prekida nekome ton na Arenama? I to sam primetio isključivo kada je prenos F1 i MotoGP. Jedno 5 puta u minutu na 2-3 sekunde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari