Šta je novo?

total commander ili sl. za n80

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Potrebna mi je mala pomoc.Imam n80 a malo su mi nesredjeni fajlovi.Njegov sistemski program je losh.Potreban mi je neki program tipa system manager ili total commander sa kojim bih mogao da radim a na ovom telefonu.Shta god da ubacim:ili nije podrazano ili je istekao certifikat.Dali neko moze da mi da link za skidanje takvog programa ili da mi posalje na email,obzirom da su to jako mali programi koji ne dosezu na 1mb memorije?Email:[email protected]

Ne znam da li postoji X-plore za N80 ali na N73 on savrseno radi posao. Ima sve sto ce ti trebati. Mali, brz, jednostavan.

Veliko HVALA za ljude koji su odgovorili a posebno jednom koji mi je dao link u inbox-u.
odgovor je "imserba"..nesmem da pishe dalje ali ko se snadje na google ili kuca www....:D///pozdrav!

Da dodam odgovor za jedno pitanje od pre ovde na forumu......
Trazili su program koji snima razgovore a da pri tome ne ispushta beep ton.Imam taj program i radi perfektno bez tonova snimanja.Zove se:
"total recall".Pa potrazite ga.Ima ga na onom sajtu"imserba"...Ja imam verziju za moju nokiu n80.Radi super.

Nazad
Vrh Dno