Šta je novo?

Total Commander 6.5 is out :)

Malo kasnim. Ko hoce da menja neka proba Servant Salamander www.altap.cz

TC je neprevaziđen, nema potrebe za drugim fajl menadžerima, osim ako se neko nije "navukao" na neki, pa je nesvestan šta gubi što ne koristi TC.

Bio sam jedno vreme zagovornik Servant -a, ali sam se vratio brzo na Total Commander jer Servant nema puno naprednih opcija koje Total ima.

Velika prednost TC-a nad ostalima je i sama njegova popularnost i zbog toga se mogu naci na netu projni pluginovi koji ce jos vise unaprediti TC.

Najjaci file manager koji sam koristio je Directory Opus. Aktuelna je verzija 8.
Potpuno je konfigurabilan i moze da izgleda kao Total Commander ili kao Win Explorer, a moze i kao mesavina jednog i drugog. Ima gomilu naprednih opcija i od kada sam ga isprobao zaboravio sam na Win Explorer i Total Commander. Ko hoce da ga proba moze da ga skine sa adrese
[url]www.gpsoft.com.au[/URL].
Svima preporucujem ovaj program jer je stvarno izuzetan.

I dalje se držim Xplorera2, ali sam, po savetu nekih stranih foruma, probao Explorer Plus. Uglavnom ga stavljaju daleko ispred TC-a. More biti al' ne mora da znači 🙂 Veliki je oko 20Mb. Probao sam ga i mislim da bi ga trebalo probati, posebno ljubitelji TC-a.

Nazad
Vrh Dno