Šta je novo?

Toslink DAC

Zuba1970

Znamenit
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
1,465
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Poslednja izmena:
Taj adapter je verovatno na 110V? Onda bi ti svakako trebao drugi.
Nađeš neki sa 220V a da ima taj džek, da nikako nije slabije snage (mA - mili Ampera) i to je to.

Moze da se nadje adapter za 220v. Adapter je 5V/DC. Na koji god sam sajt isao (eBay,DX) nigde se ne pominje kolika je snaga u mA(bar da je data slika tako da mogu da procitam). A kod nas ima tih adaptera (Mikroprinc, Kelco).

Poslednja izmena:
Nema problema sa adapterom, dobićeš i nastavak za evropsku utičnicu, jer adapter je predviđen za 100 do 240 V, jačina je 1A, 5V DC.

Poslednja izmena:
Nema problema sa adapterom, dobićeš i nastavak za evropsku utičnicu, jer adapter je predviđen za 100 do 240 V, jačina je 1A, 5V DC.
Poslao sam poruku prodavcu na eBay da mi razjasni. Ja doduse nigde na slikama (niti se u spisku pakovanja nastavak pominje) ne vidim taj nastavak predpostavljam da prodavac zna da roba ide u zemlju gde je struja 220 V. Predpostavljam da si nabavljao ovakav DAC.

Edit: videh malo pre na DX-u da se pominje adapter 100-240v kao sto ti napisa. Mislim da je takav isti i na eBay. Mogli su bar i to da napisu a ne da ja"bosanac":) razbijam glavu oko toga.

Poslednja izmena:
Ja sam preko DX-a nabavio sličan DAC samo je MUSE firma i dobije se adapter kao što sam napisao AC: 100-240V, DC: 5V, 1A sa dodatnim nastavkom za euro utičnice.

Videcu moze da se desi da nabavim sa DX-a.

Nazad
Vrh Dno