Šta je novo?

Toshiba

• Začetnik teme Začetnik teme lukac3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lukac3

Cenjen
Učlanjen(a)
23.10.2012
Poena
169
Moja oprema  
Mobilni telefon
84123741729
Steam
mgEdikeGD
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
  3. ADSL
  4. Mobilni internet
  5. Wireless provajder
  6. ISDN
  7. Modemska 56k veza
Poz, od juce mi se desava problem sa laptopom, naime rec je o tome da ja imam sa leve i desne strane usb portove i sada ovi sa leve strane poceli da baguju.
Nece da prepozna ni jedanu flash memorije, dok oce da prepozna telefon kad se ubaci preko usb.

Može biti da je zabrljavio Win, možda neki virus, ili ih blokira AVP.
Podigni neki live CD/USB (Hiren, SergejStrelec, Ubuntu...) pa proveri funkcionisanje.

Pre 5-6 godina, kada sam posedovao Toshiba TECRA laptop, imao sam slican problem.
Nov laptop, legalan windows, kaspersky antivirus, sve OK.
Povremeno mi se desavalo da pojedini usb portovi pocinju da baguju bez ikakvog razloga i potom sve pocne normalno da funkcionise.
Mislim da je ovo stara boljka na nekim modelima Toshiba laptopova i da je do maticne ploce.

Ja imam problem da mi laptop posle par minuta ide u sleep moda na win 8 kada je povezan preko hdmi-a na tv iako je uredno stavljeno u power opcijama pola sata za sleep. Jel moguce da tv nekako utice na to?

Opet debeli manjak informacija. Da li stvarno ljudi mislite da je većina geek-ova na ovom forumu u bliskom rodu sa baba vangom 🙂
Ne, TV nema veze sa time nego korelacija power management i vga drajveri. Znam da se ubismo kod jednog prijatelja na njegovoj modernijoj Toshibi da rešimo sličan problem, prelistali forume, isl, i da smo shvatili da tek kada se smiluju naprave novi BIOS koji ispravlja taj bag, možemo nečemu da se nadamo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno