Šta je novo?

Toshiba Thrive pitanje

milkobgd

Čuven
Učlanjen(a)
30.07.2010
Poena
775
drugarica juce dobi ovu masinu na poklon iz amerike.

http://www.engadget.com/2011/07/22/toshiba-thrive-review/

koliko vidim ozbiljna igracka je u pitanju. drugarica do sada nije imala dodira sa androidom (pa me ceka instaliranje svega) a ja ga od nove godine furam na hd2 tako da nisam bas neupucen. tablete sam slabo ceprkao, galaxy tab jedan dan i redovno pratim teme na benchmarku posto sam sve blize odluci da u buducnosti furam dumb fon i 7" tablet, (taman da stane u torbicu).
e sad ako moze pomoc,
1.Toshiba Thrive ima koliko vidim full funkcionalan usb. zanima me jel moguce povezivanje 3g usb dongle. trazio sam na netu ali je tablet izgleda skoro izasao pa nema bas saveta.
2.ako ne upali opcja sa usb 3g da li postoji varijanta sa hot spotom sa telefona. (ovo pitam zato sto moj hd2 ne moze, za razliku od laptopa, da se nakaci na hot spot sa nokie e71). Toshiba Thrive je na android 3.1 pa reko mozda su nesto unapredili ili postoji neki app za to?

i jos jedna stvar. jel postoji igo skin za vece rezolucije od 800x480 ili neka fora sa sys.txt da ga razvuce preko celog ekrana?
hvala unapred.

1. Zavisi da li je proizvodjac odlucio da blokira ovu mogucnost ili ne. Ako jeste, moraces da sacekas da se pojavi neki nacin (koji ce traziti root).
2. Ukoliko imas Android telefon, svakako. Ukoliko imas samo Nokiu, pitanje. Veca sansa je da ce uspeti preko bluetootha nego preko wirelessa.
3. Ako imas vec na raspolaganju uredjaj, zasto ne probas?
4. Sto kombinacija dumbphone+tablet? Postoje veoma fini Android modeli sa ekranom od 3.2". Nisu veliki, bolje rade posao hotspota, a o ostalim mogucnostima da ne pricam. Zar oni ne mogu da sasvim lepo stanu u torbicu sa 7" tabletom?

1. Zavisi da li je proizvodjac odlucio da blokira ovu mogucnost ili ne. Ako jeste, moraces da sacekas da se pojavi neki nacin (koji ce traziti root).
2. Ukoliko imas Android telefon, svakako. Ukoliko imas samo Nokiu, pitanje. Veca sansa je da ce uspeti preko bluetootha nego preko wirelessa.
3. Ako imas vec na raspolaganju uredjaj, zasto ne probas?
4. Sto kombinacija dumbphone+tablet? Postoje veoma fini Android modeli sa ekranom od 3.2". Nisu veliki, bolje rade posao hotspota, a o ostalim mogucnostima da ne pricam. Zar oni ne mogu da sasvim lepo stanu u torbicu sa 7" tabletom?

uredjaj nije jos kod mene. juce ga je dobila, danas kupila adapter za 220v, ja ga ocekujem sutra, prekosutra i pripremam se za "maltretiranje".
ovo sa hd2 i e71 mi nije jasno jer mi wifi na hd2 radi ok a laptop mi nalazi wifi sa n71. zasto kombinacija hd2 i e71 ne radi to ne znam.
ovo pod 4 stoji, ja sam napisao uopsteno. u toj prici akcenat bi bio na tabletu.

pa ovako. masina je stigla. prvi put se susrecem sa 10" tabletom i ovako za kucu deluje extra. dosta visim na netu i svidja mi se setnja po stanu sa velikim ekranom (napredovao sam od caleta, on je u klonju nosio novine). za sebe bih ipak 7icu jer mi dosta treba za koriscenje van kuce. nisam se jos potpuno adaptirao (sat vremena). ne znam jel do 3.1 ili je to neko toshibino okruzenje. probao telenorov modem i ne radi ostaje varijanta sa internetom sa moba.
problem: na hd2 teram ud 3.3 android i instalirao sam 3 programa za hotspot. naravno tablet ne vidi tu mrezu a nokia n71 je bez problema vidi i koristi. u cemu je fora? jedan od programa (wireless tether) ima i opciju da radi preko bluetootha al pretpostavljam da bih i na tabletu morao neku aplikaciju da imam.
pomoc, ovo mi je veoma bitno, ako neko ima savet ili link hvala.

Nazad
Vrh Dno