Šta je novo?

Toshiba Tecra

cpku

Čuven
Učlanjen(a)
26.05.2002
Poena
619
Molim iskustva vlasnika. Razmisljam da promenim stari laptop za Toshibu pa me zanimaju neposredna iskustva ljudi koji je imaju.

Naravno - privukla me garancija :)

Ja znam par ljudi koji imaju Toshibu Satellite i svi su zadovoljni.
Napomenuo bih da su ti laptopvi o kojim pricam u visegodisnjoj surovoj eksploataciji.
Mislim da ako uzmes bilo koju Toshibu neces pogresiti !!!

Ja imam Toshiba Satellite i prezadovoljan sam. Laptop jednostavno radi, pouzdan je, dovoljno robustan, etc. Tecra modeli su chini mi se josh bolji! Tako da, Toshiba je za svaku preporuku :)

Toshiba Tecra je profesionalna/biznis serija, dolazi sa garanciojom od 3 godine i dosta je kvalitetnija od ostalih toshiba notebook računara. U svakom slučaju preporuka. Već 5 godina posedujem između ostalih i Toshiba Tecra S1 i do sada nisam imao ni najmanji problem.

Pritom imaju sad ove fore sa garancijom, ako se pokvari u prvoj godini korišćenja, popravljaju je i vraćaju je nazad, kao i novac...

Evo, dva dana sam vlasnik Satellite A100-011 laptopa i moram ti reći da sam oduševljen. Za pare koje sam dao za njega dobio sam stvarno jaku konfiguraciju kojoj za sada ne uspevam da nađem ni najmanju manu.
Tecra su računari iz više klase, namenjeni profi upotrebi.

Ja imam Tecra A4 model, i prezadovoljan sam, laptop se bukvalno ne gasi i radi 1.5 godinu bez ikakvih problema. Radi za sve pare :)

Nazad
Vrh Dno