Perlez
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.04.2002
- Poena
- 619
Hocu da kupim 1 komp. koji se prodaje kao defektan (inostranstvo) pa me interesuje sta moze da bude uoliko neko ima iskustva s tim. Eventualno, koliko para vredi dati za tako nesto. J mislim da je flat kabel u pitanju ali nisam bas expert pa...
Bærbar, Toshiba, 1,7 GHZ, 20 GB HD, 256 MB RAM, Defekt Toshiba Tecra 9100
Specifikacija je sledeca a i slika ide u prilogu ako to nesto znaci, nisam siguran koji je model.
Intel Pentium 4 1,7 GHz.
256 MB ram.
20GB Hdd.
14” TFT skærm.
DVD drev
2x pcmcia.
2x USB.
Firewire.
56K modem.
Lan t
Ps2
Printer port.
Com port.
Ext. Monitor port.
SD card reader
infrared
Track ball.
SIMPTOMI SU SLEDECI:
Kad se komp ukljuci, on radi ali ekran ostaje crn. Jako reto, ekran se upali i sve radi kao treba ali samo dotle dok se kompjuter ne iskljuci. Onda, Jovo nanovo. :S:
Eto. Ima neko ideju? Flat? Inace, tip nema pojma sraf da zavrne pa ne znam kako bih ja to mogao da ispitam "na daljinu" . Razmisljao sam da ga pitam da li radi na spoljni ekran. Ako radi onda je verovatno flat kabel. Ili nije...?!? :S:

Bærbar, Toshiba, 1,7 GHZ, 20 GB HD, 256 MB RAM, Defekt Toshiba Tecra 9100
Specifikacija je sledeca a i slika ide u prilogu ako to nesto znaci, nisam siguran koji je model.
Intel Pentium 4 1,7 GHz.
256 MB ram.
20GB Hdd.
14” TFT skærm.
DVD drev
2x pcmcia.
2x USB.
Firewire.
56K modem.
Lan t
Ps2
Printer port.
Com port.
Ext. Monitor port.
SD card reader
infrared
Track ball.
SIMPTOMI SU SLEDECI:
Kad se komp ukljuci, on radi ali ekran ostaje crn. Jako reto, ekran se upali i sve radi kao treba ali samo dotle dok se kompjuter ne iskljuci. Onda, Jovo nanovo. :S:
Eto. Ima neko ideju? Flat? Inace, tip nema pojma sraf da zavrne pa ne znam kako bih ja to mogao da ispitam "na daljinu" . Razmisljao sam da ga pitam da li radi na spoljni ekran. Ako radi onda je verovatno flat kabel. Ili nije...?!? :S:
Poslednja izmena: