Šta je novo?

toshiba tecra a8-103

milanm2

Slavan
Učlanjen(a)
12.06.2007
Poena
304
Pre neki dan sam kupio ovaj laptop,pa me interesuje kakva su iskustva sa njim.Koje su mu slabe tacke,na sta treba da obratim paznju?

Pre neki dan sam kupio ovaj laptop,pa me interesuje kakva su iskustva sa njim.Koje su mu slabe tacke,na sta treba da obratim paznju?

Ni na šta, samo radi i uživaj!

tecra A8 je projektovana da bude izuzetno izdržljiv i pouzdan računar, tako da ne bi smelo da imaš ikakvih problema.

Eh, da, oprati pažnju da treba da se registruješ na sajtu www.toshibaserbia.com/moneyback kako bi ti "radila" moneyback opcija ukoliko se nešto pokvari u prvih godinu dana, što je "highly unlikely".

Pokusao sam ja da se registrujem ali mi kaze da je laptop vec registrovan.Prodavac mi je reko da mi vazi i money-back garancija.Moguce je da su oni registrovali proizvod.Sta ti mislis?

Pokusao sam ja da se registrujem ali mi kaze da je laptop vec registrovan.Prodavac mi je reko da mi vazi i money-back garancija.Moguce je da su oni registrovali proizvod.Sta ti mislis?

nema šta da mislim, moraš imati UGOVOR (koji dobijaš kad popuniš registraciju, i printaš je) da bi ti važila money back.

Dakle, ako je neko drugi registrovao već, i ti nemaš taj ugovor odštampan i kod sebe ako se nešto pokvari - ništa od "i jare i pare" varijante. Jer ako pogledaš tamo u ugovoru - pare ne isplaćuje ni lokalni distributer, ni Toshiba, nego osiguravajuća kuća u UK, a oni traže na uvid UGOVOR:

dakle - bez ugovora - NIŠTA.

idi kod prodavca, i traži ugovor. Ako nema, nek ti on da "money back" o svom trošku :)

ja sam se registrovao ali sam zaboravio da odstampam registraciju,sta sad???

Jos jedno pitanje: Kakvo ti je iskustvo sa grejanjem masine posle duzeg rada?

Nazad
Vrh Dno