Šta je novo?

Toshiba Satellite u200 problem

Jacques

Slavan
Učlanjen(a)
05.05.2008
Poena
301
Imam problem sa laptopom... Sistem se podigne ok i sve radi prvih 5 sekundi... Onda prestaju da rade touchpad i tastatura... I tu staje sve... Mis radi, tj mrda se ali ne rade ni tasteri ni nista...

Sve sam probao, ali nisam neki strucnjak :( U safe modu sve radi i nije mi jasno u cemu je onda problem :(

Pomoc please :D

Probaj da reinstaliras sistem. Da li se to od skora desava ili to traje duze vreme? Sve mi smrdi na neku gresku u sistemu, posto kazes da u Safe Modu sve radi.

Probaj da reinstaliras sistem. Da li se to od skora desava ili to traje duze vreme? Sve mi smrdi na neku gresku u sistemu, posto kazes da u Safe Modu sve radi.

pa... traje neko vreme, ali nista spec jer sam bi 0osprecen da koristim taj komp neko vreme... Ali problem je isti, odnosno komp je trenutno neupotrebljiv, posto ne radi ni mis ni tastatura... A sistem radije nebi dirao jer je jos u garanciji a sistem je dosao uz njega...

Reko da probam nesto sam pre nego sto odem u servis, jer i meni se cini da je nesto simple, ali nikako da nadjem sta :)

Nazad
Vrh Dno