Šta je novo?

Toshiba Satellite P300D

mr.boni

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2007
Poena
319
Imali neko ovaj isti Laptop ako ima nek kaze misljenje ili ste videli da ima neko Laptop i kako mu sluzi(mislim dali je dobar laptop ili ima neke bagove)?

HVALA!!!!!!!!!!!!

Jeste da je malo kasno stigao odgovor ali moza nekome zatreba.
Thosiba P300D izgleda fenomenalno. Ovo je moj prvi utisak kada sam video laptop.
Drrgarica je kupila doticni laptop pa sam ja uzeo da ga malo cackam :)

Nekome se svidja glossy izgled laptopa a nekome ne. Ali jedno je sigurno ova toshiba nikoga ne ostavlja ravnodusnim.
Po meni, izgleda stvarno odlicno. Otisci prstiju ostaju ali bukvalno gde god da ga pipnete. Iynad tastature se nalaze HK zvucnici koji sasvim pristojno rade posao.
Izmedju njih se nalaze komande za multimediju koje koriste senzore.
Tuchpad je u nivou sa okolnim delom sto izgleda odlicno ali meni bas nesto ne odgovara jer uvek moram da pogledam gde se nalazi.
Takodje Tuchpad mi mnogo lose reaguje na pokrete za ovakav laptop. Kao da poludi na 2-3 sek pa onda ponovo proradi normalno.
Skrol u tuchpadu nije oynacen pa mi je isti zadavao muke koristeci ga. uvek mi ili pretera kada skolujem ili sporo skroluje.
Nalazi se sa desne strane thucpad-a.
P300D je jedan od retkih laptopova koji i dalje imaju S-video izlaz. Buka koju stvara laptop za vreme testiranja SuperPi-ja uopste nije zanemarljiva.
Cuje se da je ventilator na maximumu. Sto je i normalno, ali nekako imam utisak da je tisi IBM T23 koji ja imam :)
U normalnom radu ventilator se cuje ali 4x slabije nego pod opterecenjem. Dovoljno tih ali mozda bi bio jos tisi da nije laptop bio namesten na maximum perfomance kada je na punjacu.
Sa prednje strane se nalazi tockic za ragulisanje jecine zvuka. On je povezan sa master volume u Visti. Tako da kada okrecete tockic u Visti se klizac za volume pomera.

Uz laptop stize Vista Home Premijum 32bit-na. Sto mi je malo cudno jer ona izgleda ne vidi svih 4GB memorije. Mozete videti na slikama da na task menegeru prikazuje samo 3,3GB a na propertis od My commputer prikazuje svig 4GB-

Imate i slike testova SuperPI, HD Tune, Windows expirience index (po kojem je CPU najslabiji deo laptopa) i 3DMark 03.

Ovo je bilo ukratko jer nije moj laptop i nisam mogao da ga testiram malo duze.

Poslednja izmena:
Evo jos slike jer ne moze sve u jedan post da stanu

Poslednja izmena:
Vrh Dno