Od kablova dobijas - nista. Jedino adapter za struju.. Garancija je po pravilu 24 meseca, ali to obavezno proveri tamo gde budes uzeo.
Dobijas u paketu neko malo uputsrvo, Recovery cd - ukoliko zatreba da vratis sistem na pocetno stanje.. i to bi bilo to... Eventualno Office 2007 probnu verziju. U samom racunaru imas preinstalirano par programa , to najbolje da pogledas sta sve ide na stranici sa specifikaciji,da sam ne bih prepricavao...
Obrati paznju da li je kutija eventualno otvarana !! Ja sam licno imao iskustvo da sam kupio lap p200 16v koji je neko reklamirao i vratio u servis gde su ga popravljali , cak sam nasao i servisni list!!! Nijje mi palo na pamet da ga zadrzim... Izbacivao je neki plavi ekran memory dumping pri paljenju!Posle sledeci koji sam nasao- trazio sam da mi upale pre nego sto sam ga uzeo je imao dva mrtva piksela!!! Dovidjenja... Mislim za 100 000 din koje sam na kraju platio stvarno sam hteo da znam sta uzimam! I na kraju hepi end... zdrav p200 1ex...bez nekih vecih zamerki...sluzi me super vec 4-5 meseci...rade igre, relativno je tih, umereno se greje (grejanje je osetnije tek kada igram bilo koju igricu)....
Ono sto, da kucnem u drvo, za sada nisam imao problema, a vidim da se generalno ljudi koji imaju toshibu p200 zale je da se monitor gasi iz cista mira s vremena na vreme... Imas o tome na forumu i da procitas.. Ja srecom za sad nemam takvih problema
Budi svestan da lap sa punjacem i baterijom i nekom torbom bude tezak oko 5,5 kila pa kad se to stavi na rame posle jedno 20 min nije bas da ga ne osecas

) Meni to nije narocito presudno i nije neka zamerka,ali ako planiras da ga nosas svaki dan tamo vamo... mozda nije zgodno