Šta je novo?

TOSHIBA Satellite L505-13Z Pitanjce

milika

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
650
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ovo pod jedan me užasno nervira. Toshiba kao da provocira potencijalne potrošače: vidi, sklopili smo odličan računar, ali nema GLAN. Da, moguće je. Koliko sam video SAMO kod Toshibe.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-L505-13Z/1081187/
Wired communication
topology : Fast Ethernet LAN
speed : 10BASE-T/100BASE-TX

Update: da ne bude zabune, ovo gore se odnosi na skoro sve Toshiba računare u našoj ponudi. Imaju svega nekoliko modela sa GLAN-om.

Poslednja izmena:
Pa to meni razbija kompletnu koncepciju, sva mreza mi je glan, i sad zbog takve budalastine ja nema sanse da kupim taj lap... stvarno...

Same here.

Pre nekog vremena sam našao računar koji zadovoljava sve što sam od računara tražio, osim što je LAN 10/100.

Evo upravo sam pricao sa ljudima iz pc practica i oni me uveravaju da L505-13z ima gigabajtni lan.
Ostalo je samo da mi sutra jos potvrde "uzivo" posto im masina stize u radnje pa cu sutra obavestiti tacnu informaciju

Evo sa malim zakasnjenjem da javim utiske o toshibi.
Bio sam u petak u gigatronu da vidim laptop uzivo i definitivno nema gbit lan a sto se tice generalnog utiska
hmm
Ja sam odustao od kupovine ovog modela, ne samo zbog lana vec i zbog drugih razloga:
Cela masina je nekako pre sjajna za moj ukus i ostavlja svaki trag prasine i prstiju na plastici.
E sad ja nisam bas tip kojem je estetika presudna ali ovo bas smeta. Ono sto mi je bilo presudno je ekran, laptop je sa operativnim sistemom pa sam namolio prodavca da ga upali. Primerak koji je upalio nije mi se svideo uopste, previse bucno je radio, ekran mi je delovao nekako isprano.
Sto se ekrana tice verovatno bi se utisak popravio posle namestanja ali buka ( nisam uspeo da definisem dal je hard ili kuler ) ...
moguce da je to samo na izlozenom primeru ali gigatron nije ima drugi komad vec je taj bio na prodaju, za drugi komad bi se cekalo a ja bas nisam bio spreman da se kockam za 70k dinara.

Nazad
Vrh Dno