Šta je novo?

Toshiba Satellite L350 pad sistema

simicstill

Cenjen
Učlanjen(a)
18.12.2010
Poena
154
imam ovaj lap top toshiba satellite L350 na njemu je bila vista basic preinstalirao sam windows xp 32 bit ali pri podizanju kada pocnu one crtice da idu padne sistem restarta se i tako u krug sta je u pitanju , windows xp je ispravan radi na drugom kompjuteru

Druze , to sto radi na drugom kompjuteru ne znaci nikako da ce savrseno raditi na tvom , ne znam sad koliko si ga pravilno instalirao ( u sustini nema tu sta da se pogresi , sem oko drajvera ) probaj repair windows za pocetak , ako to nece preintaliraj ga opet obrisi sve particije , ako ni tad nece dl drugi windows , ja isto imam fin MSI laptop gamerski , sve se moze na njemu medjutim interesantna stvar je sto nikako ne radi xp na njemu , zamisli xp gubi njegov boot i nece da ga podize normalno nego moram da vadim recimo bateriju da ga iscupam iz struje i onda sve vratim i tek tad proradi , tako da moze i da je napravljen samo od Viste pa navise .

imam ovaj lap top toshiba satellite L350 na njemu je bila vista basic preinstalirao sam windows xp 32 bit ali pri podizanju kada pocnu one crtice da idu padne sistem restarta se i tako u krug sta je u pitanju , windows xp je ispravan radi na drugom kompjuteru

Instaliraj win7 i nećeš imati problema!!!

Jesi li integrisao Sata drivere u instalaciju Windows XP-a? Mada ne vidim razlog zasto ne bi instalirao Windows 7 :)

probao sam sve sa xp i sa integrisanim sata drivere isto se ponasa, probacu sa windows 7 pa javljam

bili ste u pravu istaliro sam windows 7 i sve sljaka kako treba

Nazad
Vrh Dno