Šta je novo?

Toshiba Satellite C6601HN display driver problem

ciki022

Slavan
Učlanjen(a)
16.05.2006
Poena
379
Na sajtu nema display drajvera za navedeni model, drajver sa serije C660 ne radi ( ostali hardver prihvata drajvere za C660 seriju )
Grafika je ATI 5470 i instalacija drajvera na XP je prošla bez problema ( uslovno rečeno, našao sam neke modovane drajvere, i ručno updateovao drajver iz device managera )
Na Win 7 x64 nijedan drajver koji sam probao ( sa amd sajta i mobility i za običan 5470, i za još neke laptopove sa tom grafikom ( neki prijavljuju da nije x64 drajver, neki da nije ta grafika i slično ))

Da li je neko rešio ovakav problem ?

Ati radeon nema drivere na ati sajtu.Znaci ati ne daje podrsku na svom sajtu za ati mobility radeon.Ati ti kaze da ako zelis driver za ati radeon graficku da ides na sajt proizvodjaca i da skines tamo.Takodje preko windows update takodje mrka kapa.Ne skine ti driver za grafiku uopste.Znaci ostaje samo da skidas drivere preko alternativnih programa ili sajta proizvodjaca.

Imao sam isti problem i resio sam tako sto sam nasao driver na sajtu lenova za 5000 seriju.Pre toga sam bunario na 1000 sajtova i nisam nasao nista a takodje sam na HP-ovom sajtu ciji je inace laptop nisam nasao nista.Tj nasao sam ali los driver.Zeznuto je to sa tim ati driverima.Ati drivere ne mozes da nadjes a nvidia je odradjen vrhunski ali oni se zapucavaju nekad....

Jesi probao mozda ovaj driver:

http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/display-20110506114650.zip

Rešio sam problem u međuvremenu, nisam stigao da postujem, instalirao sam drajver za običnu seriju HD5xxx i radi
Thanks, anyway

Vrh Dno