Šta je novo?

Toshiba Satellite C655D-S5126 BSOD 7f + prespor rad

sONE_SR

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2008
Poena
319
Naime instaliran je svez sistem, Win7 ult 32bit, prvi problem na koji sam naisao je BSOD 7f prilikom pokusaja instalacije sistemskih drajvera, pomislih da je mozda pogresna verzija istih posto su skinuti sa neta jer nemam pripadajuci softwerski CD od lapa, koje sam preskocio jer nemogu da najdem adekvatne. Nasao sam odgovarajuce audio, wlan, vga, touchpad i instalirao i rade bez problema, znaci samo sistemski zezaju.

Druga stvar je u tome sto se muci u toku rada, browsovanje u chromu i prilikom pustanja 720p preko YT, kao da je u pitanju neki P4.
HDD je nov 500GB zamenjen je fabricki od 320, jer je prethodni vrisnuo, win i sentinel su prijavljivali 0% health, prevrteo kojekakve testove sa hirensa 0 bad sectora, pokusao sam sa novim sistemom al i dalje se botovao, jedva dizao sistem, BSODovao itd.

Pitanje glasi, kako i gde da nadjem adekvatne drajvere za istoimeni, jer officijalni sajt nudi sve i svasta, ali nista specificno za odredjeni model i sta moze biti uzrok presporog rada, iako nema sta da ga opterecuje u pozadini, jer je elem svez sistem?
E240 je moze biti slabasan ali ovo je previse.

Za drajvere nemam savet, ali uzrok presporog rada je gotovo sigurno e-240. Pogledaj temu za Operu Next i/ili probaj neku stariju verziju fleš plejera, pa nam reci da li ima promena u puštanju YT videa...

AMD E-240 je slabiji i od AMD C-50 i ima 1 jezgro bolje mu ubaci Windows xp i mani se windows 7 , pokusaj windows 7 starter ali tesko!

hmm probao operu, stari i novi fles, i isti djavo. . . e sad kolko god on bio slab, taj e240 je radio sasvim solidno na winu 7 pre nego sto mu je riknuo hard, a sad nece i to mi nikako nije jasno sta se desava, da li neki akcelerator treba da se instalira ili nesto slicno koji poboljsava rad cpua i gpua, koji kolko sam razumeo rade na neki nacin zajedno. . . mozda mu mnogo fali sto nema sistemske drajvere. . . em me zbunjuje, em pocinje da me nervira. . .

primetio sam da se cpu opterecuje i ide na 100% prilikom pokretanja bilo kakve aplikacije, manje ili vece zahtevnosti, kao da ima neki otvoren program u pozadini. . .
sta bi moglo da uzrokuje opterecenje ukoliko je nesto od hwa neispravno, tj sta je moglo vrisnuti ?

Nazad
Vrh Dno